Ο κωμικός Λάκης Λαζόπουλος (Ούτε είδε, ούτε άκουσε, απλά μονολογεί)

Μετά την εθνική μας σταρ (Βουγιουκλάκη) αποκτήσαμε και τον εθνικό μας "κωμικό". Ο Λαζόπουλος που σατίριζε ακόμα και άτομα που ποτέ δεν του έδωσαν δικαίωμα είχε πάντα την απάντηση: "Η σάτιρα δεν κάνει εξαιρέσεις αυτό είναι το νόημά της εδώ και 2.500 χρόνια". Μάλιστα. Μόνο που έχει "ξεχάσει" να σατιρίσει τον κ. Τσίπρα.

Αν δεν το θυμάται καλά είναι αυτός που αυτές τις μέρες θα έδινε 13η σύνταξη, που δεν θα έφερνε τους "γύπες", να αρπάξουν τα ακίνητα των Ελλήνων μέσα από τα κόκκινα  δάνεια, που θα είχε καταργήσει τον άδικο και εξοντωτικό ΕΝΦΙΑ.

Να θυμίσω στο εθνικό μας κωμικό Λαζόπουλο ότι είναι αυτός που θα έφερνε αφορολόγητο 12.000 ευρώ, οι ελληνικές Τράπεζες θα πέρναγαν στο Δημόσιο και σε καμία περίπτωση σε ξένα χέρια, δεν θα ξεπούλαγε τα αεροδρόμια για ένα κομμάτι ψωμί στους Γερμανούς, θα καταργούσε το πελατειακό κράτος, θα έφερνε τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, δεν θα έκοβε ούτε ένα ευρώ από τις συντάξεις και πάει λέγοντας.

Είναι επίσης αυτός που πλέον κυνηγά καστανάδες, γριούλες που πουλάνε χόιρτα, κουλουρατζήδες και άλλους απελπισμένους ανθρώπους.

Να πω στον κωμικό Λαζόπουλο ότι και μόνο να έβαζε βίντεο με τον Τσίπρα  τι έλεγε χθες και τι κάνει σήμερα, θα μέναμε άναυδοι από την ψευδολογία του, τόσο που δεν θα ξέραμε αν θα έπρεπε να γελάσουμε ή να κλάψουμε αλλά δεν πειράζει: Αυτός θα είχε κάνει τίμια τη δουλειά του και δεν θα είχε περιοριστεί στη... Μιμή Ντενίση που (κατ ΄αυτόν) δεν την κάνει!. Ούτε θα μας θύμιζε τι έλεγε για τους προηγούμενους όταν έκαναν... λιγότερα από αυτά που κάνει ο Τσίπρας.

Ο κωμικός Λαζόπουλος φαίνεται να μην γνωρίζει πως όταν ένας καλλιτέχνη ενταχθεί κάπου παύει να είναι ελεύθερος, δεν πείθει κανέναν σοβαρό άνθρωπο και μετατρέπεται σε μια αξιολύπητη καρικατούρα εξουσίας (που νομίζει ότι την έχει).  

Έτσι είδαμε και εικόνες παρακμής που του αξίζουν αφού αυτός τις δημιουργεί όπως τον Γεωργιάδη να είναι έξω από το θέατρο όπου έδινε παράσταση ύβρεων για να μπει μέσα "να τα πουν", ή να μας θυμίζει τον γραφικό Λεβέντη με τον ισχυρισμό ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους... ξένους, ενώ όλοι ξέρουν ότι ο Τσίπρας θα τον χρησιμοποιήσει σαν Καμμένο 2.

Ο κωμικός Λαζόπουλος που λατρέυει τον μονόλογο για να περνά ότι θέλει όσο άδικο ή ακραίο και να είναι, δέθηκε τυφλά στο άρμα της ομάδας Τσίπρα και θα έχει την πορεία συντριβής του. Θα πέσει μαζί τους μόνο που αυτός θα πονέσει περισσότερο αφού θα του ξεμείνουν ολίγοι γέροντες και κάποιες; γριούλες για ακροατήριο, για να σατιρίζει επιλεκτικά "τους ψεύτες που κοροϊδεύουν τους Έλληνες και καταστρέφουν τη χώρα".

                        ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης