ΚΚΕ ΤΕ Αχαΐας: Συσκέψεις με εκλεγμένους διαμερισματικούς συμβούλους ενόψει των Ευρωεκλογών

Με στόχο να φτάσει σε κάθε γειτονιά και συνοικία το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η συμπόρευση με το Κόμμα και μπροστά στις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη, η ΤΕ Αχαΐας προχωρά και σε συσκέψεις με εκλεγμένους διαμερισματικούς συμβούλους, καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ανά Δημοτική Ενότητα και Διαμέρισμα της Πάτρας.

Το πρόγραμμα των συγκεκριμένων συσκέψεων έχει ως εξής:

Πέμπτη 23 Μάη

Στις 8 μ.μ. στον «Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών και Περιχώρων» στα Προσφυγικά, για το Κεντρικό Διαμέρισμα Πάτρας. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα παρέμβουν οι: Βαγγέλης Κατσακούλης υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και αντιδήμαρχος Πατρέων, οι Μιχάλης Αναστασίου και Βίβιαν Σαμούρη αντιδήμαρχοι Πατρέων και ο Χρήστος Κορδάς, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων.

Παρασκευή 24 Μάη

Στις 8 μ.μ. στο Λαϊκό Στέκι των Εργατικών Κατοικιών της Ταραμπούρα. Θα μιλήσουν οι Παναγιώτης Μελάς και Μιχάλης Αναστασίου αντιδήμαρχοι Πατρέων και ο Παύλος Σκούρας, δημοτικός σύμβουλος Πατρέων.

Δευτέρα 27 Μάη

Στις 8 μ.μ. στα ΚΑΠΗ της Αγυιάς για το Αρκτικό Διαμέρισμα Πάτρας. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας. Θα παρέμβουν οι: Κατερίνα Σίμου, αντιδήμαρχος Πατρέων, Χρήστος Πατούχας και Δημήτρης Δημησιάνος, δημοτικοί σύμβουλοι Πατρέων.