Σε φυλακή με κρατούμενους που έχουν διαπράξει σεξουαλικής φύσεως αδικήματα ο δολοφόνος της 11χρονης

Αμίλητος, χωρίς να πει την παραμικρή κουβέντα στους Αστυνομικούς έφθασε χθες στις Φυλακές των Γρεβενών ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασούλας από τη Μυρτιά της Ηλείας.

Ο 37χρονος βρισκόταν μέχρι και προχθές στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας -κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και νωρίς το πρωί της Κυριακής, αποφασίστηκε η μυστική μεταγωγή του στην Πάτρα, για να αποφευχθούν επεισόδια. Χθες το πρωί ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μετακινήθηκε από την Πάτρα, στις φυλακές των Γρεβενών.

ΑΜΕΣΗ Η ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ
Για την άμεση εξιχνίαση του στυγερού αυτού εγκλήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο σε μια περίοδο που οι δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλεάις δοκιμάζονται από την υποστελέχωση, αναφέρθηκε μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Γρηγόρης Κατσώλης.

Ο κύριος Κατσώλης, σημείωσε πως «…σε καμμία περίπτωση, εμείς που υπηρετούμε στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας δεν θα χρησιμοποιήσουμε την υποστελέχωση των υπηρεσιών ως δικαιολογία προκειμένουν να κάνουμε πλημμελή άσκηση των καθηκόντων μας.

Σε καμία περίπτωση δεν θα κατεβάσουμε… ρολά και θα συνεχίσουμε πάντα με τον ίδιο επαγγελματισμό, με την ίδια μεθοδικότητα κι αυταπάρνηση, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες του Νομού -και όχι μόνο. Υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα».