Διευρυμένη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας παρουσία Παππά(ΦΩΤΟ)

Σε ενωτικό κλίμα διεξήχθη στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, η διευρυμένη Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας και των Συντονιστικών των Οργανώσεων Μελών Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ενόψει της εκλογικής μάχης της 25ης Ιουνίου 2023.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν με αυτοπρόσωπη παρουσία τα μέλη της ΝΕ και των Συντονιστικών Οργάνων των ΟΜ του κόμματος καθώς και οι υποψήφιοι.εςΒουλευτές,τριες. Πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε και από τις περιφερειακές οργανώσεις τα στελέχη των οποίων συμμετείχαν με τηλεδιάσκεψη.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την εισήγηση του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκου Παππά. Ακολούθησε ανοικτός διάλογος, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τις απόψεις τους για το πώς θα πρέπει να πορευθεί το κόμμα προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Επιβεβαιώθηκε ότι ο κομματικός οργανισμός είναι σε κατάσταση απόλυτης εγρήγορσης καθώς οι κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι κρίσιμες για τον τόπο και την κοινωνία. Επίσης τέθηκε επί τάπητος ο σχεδιασμός των δράσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Οργανώσεων Μελών που περιλαμβάνουν εξορμήσεις σε κάθε γωνιά του νομού και θεματικές εκδηλώσεις για την προβολή του προγράμματος του κόμματος.