Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό σε μια "Μαγεμένη Πολιτεία" από τις 14 Δεκεμβρίου

Στον Πολυχώρο-Πολιτεία από τις 14 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, σε μια Μαγεμένη Πολιτεία.

Για όλους εμάς που μας  καταλαμβάνει κάθε Δεκέμβρη το πνεύμα των Χριστουγέννων, είναι ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα παραμυθένιο χωριό, ένα καταφύγιο από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της πόλης και να διασκεδάσουμε με την οικογένεια μας και τους φίλους μας, παρά την κρίση.
Ο χώρος έχει ήδη αρχίσει να μεταμορφώνεται σε χριστουγεννιάτικο χωριό, με χιλιάδες φωτάκια, χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, luna park και παγοδρόμιο.

Εξειδικευμένα συνεργεία έχουν αναλάβει να αλλάξουν εντελώς τον χώρο, το οποίο θα φωτιστεί χριστουγεννιάτικα μέσα και έξω, και στο οποίο θα στηθεί το σπίτι του Αη Βασίλη, όπου τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί του και να του δώσουν τα γράμματα τους. Θα λάβουν χώρα, θέατρο σκιών και θεατρικές παραστάσεις.

Παράλληλα θα λειτουργούν ψυχαγωγικά παιχνίδια,luna park, τρενάκι, τραμπολίνο, cart και παγοδρόμιο.

Επίσης θα μπορείτε να απολαύσετε νοστιμιές από την Ελληνική καθώς και την Ιταλική γωνιά, να γευτείτε σπιτικά γλυκίσματα από το λιχουδόσπιτο αλλά και τη μπύρα στην μπυραρία.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ καθώς και το τεράστιο PARKING ΔΩΡΕΑΝ.

Ώρες λειτουργίας καθημερινές: 16:00-23:00

Ώρες λειτουργίας Σαββατοκύριακα και αργίες: 10:00-23:00