Στις 9 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Μαυρωτά

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στην Αγορά Αργύρη θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Γιώργου Μαυρωτά "Φόρα παρτίδα". Το βιβλίο μιλά για ΕΡΤ, πολιτική, δημοσιογραφία, Πάτρα κ.α. Αίσθηση κάνει τo απίστευτο παρασκήνιο στην πολύπαθη ΕΡΤ αλλά και οι δυνατές εικόνες της Πάτρας και της Αθήνας περασμένων δεκαετιών, που περιγράφονται με ένα πλήθος εικόνων σε ένα βιβλίο που τα λέιε όλα!

 Ο πατρινός σκηνοθέτης που θήτευσε επί χρόνια στην κρατική τηλεόραση, περιγράφει με έναν μοναδικό αφηγηματικό τρόπο την Ελλάδα των τελευταίων 60 χρόνων, ενώ δεν χαρίζεται σε κανέναν όταν αφιερώνει πολλές σελίδες στην πολύπαθη κρατική τηλεόραση, την οποία υπηρέτησε για χρόνια. Ποτέ δεν ήταν τόσο επίκαιρη η ΕΡΤ όσο τώρα μέσα από τις σελίδες αφήγησης του συγγραφέα.

Από τις σελίδες του βιβλίου περνούν όλα τα μεγάλα ονόματα της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού μέσα από πραγματικά περιστατικά τα περισσότερα από τα οποία αποκαλύπτουν πως λειτοργούσε το πολιτικό σύστημα και η κοινωνία. Ο Γ. Μαυρωτάς συνάντησε παγκόσμια ονόματα της πολιτικής (Γκάντι) του σινεμά και της ελληνικής κοινωνίας και αποκαλύπτει συμπεριφορές και πράξεις.

 Για το βιβλίο θα μιλήσουν για όσα αποκαλυπτικά περιλαμβάνει, ο γνωστός δημοσιογράφος Κυριάκος Διακογιάννης, το στέλεχος της ΝΔ Θρασύβουλος Μαυρομμάτης και η κυρία Μαρία Κυριακοπούλου.