Πως οι πολιτικοί των ψεμάτων, της ανικανότητας, της υποκουλτούρας και του πελατειακού κομματισμού έχρισαν το 2015 ως το χειρότερο έτος των τελευταίων 40 χρόνων

Το 2015  είναι μακράν το χειρότερο έτος βαθύτατης παρακμής και απαξίωσης των τελευταίων 40 χρόνων. Ακόμα και αν έγιναν σπουδαία πράγματα στην Τέχνη, τις Επιστήμες, στην Διανόηση (έγιναν;...) όλα υπερκαλύφθηκαν από την μαζική γελοιοποίηση των πάντων. Τι σπουδαίο να θυμηθείς, μπροστά στην λαίλαπα του ψεύδους, της υποκουλτούρας και της ασημαντότητας, με πρωταγωνιστές πρωτίστως αυτούς που κυβερνούν;

Με την άνοδο των δήθεν αριστερών στην διακυβέρνηση της χώρας όλα έγιναν χειρότερα. Και δεν εννοούμε την οικονομική κατάρρευση, τη νέα κομματικοποίηση του διαλυμένου κράτους, τους νέους φόρους, τις νέες περικοπές συντάξεων και όλα τα παρεμφερή. Υποστηρίζουμε ότι όλα έγιναν χειρότερα στο μυαλό μας!

Το 2015 συνεχίστηκε η μαζική δολοφονία λέξεων και νοημάτων. Η λέξις ΟΧΙ ήταν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα - οπερέτα. Τα ψέματα εμφανίζονται ως αλήθειες. Η αποτυχία ως επιτυχία. Η ακινησία ως διαπραγμάτευση. Το άνοιγμα των τραπεζών σε 48 ώρες σε κλείσιμο 8 μηνών που συνεχίζεται.

Το δικό τους μνημόνιο εμφανίζεται ως απόδειξη ότι η χώρα δίνει μάχες που τις κερδίζει, γιατί η τυφλή υπογραφή των μνημονιακών μέτρων τώρα γίνεται με εθνική ευθύνη και μάλιστα αριστερή, (όχι όπως παλιά που υπέγραφαν τα ίδια αλλά χωρίς ευθύνη και... δεξιά). 

Μέσα στο 2015 και αφού δολοφόνησαν λέξεις και νοήματα δεν δίστασαν να δολοφονήσουν και τους ίδιους τους εαυτούς τους (εννοώ τις δημόσιες εικόνες τους). 

Οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν βγει στα κεραμίδια για να καταγγείλουν με μίσος και οργή τα μνημόνια, τους φόρους, τις περικοπές συντάξεων , την πώληση δημόσιας περουσάις, τις αδικίες, τώρα, οι ίδιοι και από τα ίδια... κεραμίδια (τηλεπαράθυρα) τα υπερασπίζονται και μάλιστα έχοντας ψηφίσει πολύ χειρότερα μέτρα.

Πρόκειται για αξιοθρήνητους ανθρώπους που ανακαλύπτοντας τις επί μισθώ καρέκλες εξουσίας, δίνουν μάχη για αυτές, τίποτε περισσότερο.

Το 2015 ξεγύμνωσε όλους τους πολιτικούς αποβάλλοντας και το τελευταίο φύλο συκής που φορούσαν. Γιατί τέτοια συνολική ανικανότητα δεν γνωρίζαμε ότι υπήρχε και μάλιστα σε τέτοια πρωτοφανή  έκταση. Ήμασταν απροετοίμαστοι. Ωστόσο και αυτό οι νέοι κυβερνώντες το ξεπέρασαν. 

Γιατί πέρα από την συλλογική ανικανότητα των πολιτικών ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ, έχουν σηκώσει τις σημαίες της ηθικής και της εθνικής ανάτασης. Ενώ καταστρέφουν με ένα πρωτόγνωρο τσουνάμι ανικανότητας, προκλητικά εμφανίζονται ως οι μόνοι που... μας σώζουν! 

Είναι αυτό ακριβώς που δεν το χωρά ο νους του ανθρώπου. Που υποτιμά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ανθρώπινη επικοινωνία. Θα θυμόμαστε ότι μας συνέβη το έτος 2015. Την ώρα που βιώναμε τον εξευτελισμό των νεών μνημονίων και των αδικιών, τους  ακούγαμε (και τους ακούμε) να μας λένε ότι σωνόμαστε...

Και δυστυχώς ενώ ξέραμε ότι μας κοροϊδεύουν και μας εξευτελίζουν, δεν είχαμε (ούτε έχουμε ακόμη) κανένα όπλο να τους αντιμετωπίσουμε.

                      ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

(ΥΓ: Το Bloomperg  σε μια ξεχωριστή αναλυσή του, αξιολογεί ότι το 2015 ήταν παγκοσμίως, το χειρότερο έτος τα τελευταία 78 χρόνια... Και έρχεται ένα 2016 που κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι θα είναι καλύτερο αυτού που έφυγε).

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης