Η μπούρδα στην πολιτική, σαν βάση για να προχωρήσει η... Ελλάδα

Εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν το Φθινόπωρο όπως υποκρίνονται ότι προβλέπουν αντιπολίτευση και δημοσιογράφοι. Εκλογές θα γίνουν την Άνοιξη του 23, δηλαδή σε 9 με 10 μήνες από σήμερα. Η προεκλογική περίοδος άτυπα θα ξεκινήσει στην ΔΕΘ και επίσημα με τον προϋπολογισμό.

Όπως έχω πολλές φορές επισημάνει, όλοι όσοι εδώ και... τρία χρόνια αναγγέλλουν πρόωρες εκλογές, εξακολουθούν να μην αξιολογούν σωστά τον κ. Μητσοτάκη. Δεν τον αξιολογούν αν και στις τελευταίες 300 δημοσκοπήσεις είναι πάντα πρώτος με μεγάλη διαφορά. Βαριούνται να σκεφτούν το γιατί. 

Είναι πιο εύκολο να μπουρδολογούν περί πρόωρων εκλογών ενώ πάντα ήταν ξεκάθαρο ότι ο κ. Μητσοτάκης όταν δηλώνει ότι δεν θα κάνει εκλογές το εννοεί. Επιπλέον όπως έχω εξηγήσει, πιστεύει ότι την Άνοιξη, θα έχει ένα πολύ καλύτερο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον για να κερδίσει και με διαφορά και την αυτοδυναμία. Προσωπικά το πιστεύω.

Ωστόσο, όσο το πολιτικό σύστημα μπουρδολογεί με ανύπαρκτα θέματα όπως οι πρόωρες εκλογές ή με τα ασήμαντα, (που μόνο αυτά τους απασχολούν), η Ελλάδα βιώνει πάντα ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ που επηρεάζουν τις ζωές των πολιτών της. 

Όταν ανήλθε η κυβέρνηση Μητσοτάκη πέρασε γρήγορα νόμους για την ομαλότητα στα Πανεπιστήμια. Ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί τίποτε. Το ξύλο συνεχίζεται κανονικά.

Πέρασε νέο πτωχευτικό νόμο. Ακόμα νομικοί προσπαθούν να τον διευκρινίσουν, με χιλιάδες ανθρώπους που νόμισαν ότι θα έχουν όντως μια δεύτερη ευκαιρία να εξακολουθούν να είναι όμηροι χρεών πριν 40 χρόνια.

Μπορώ να σας περιγράψω δεκάδες καλές προθέσεις της κυβέρνησης που ΔΕΝ τις ξέχασε, τις προώθησε αλλά είναι σαν να τις εξήγγειλε σήμερα το πρωί αφού έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτε. Αν μάλιστα έκανε πρόωρες εκλογές και τις έχανε, όποιος αναλάμβανε θα τα ακύρωνε όλα. Μπορεί να λειτουργεί έτσι η Δημοκρατία και η χώρα; 

Αντί το πολιτικό σύστημα λοιπόν να αγωνιά για να παραμεριστούν οι αιτίες που η Ελλάδα μονίμως ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ, Κόμματα, Δήμοι, Περιφέρειες, Επιμελητήρια, ΟΛΟΙ, καθημερινά μπουρδολογούν.. Στην Ελλάδα μόνο η μπούρδα δεν καθυστέρησε ποτέ. 

                                  ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης