Καταγγελία ότι πέθανε η σύζυγός του ύστερα από επέμβαση στον γιατρό που είχε πάει και η Χαρά Ιωαννίδη

Η υπόθεση της 57χρονης γυναίκας από την Πάτρα φαίνεται πως έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, με τον σύζυγο μιας 69χρονης γυναίκας από την Κάρπαθο να αποκαλύπτει στο "Live News" πως και η γυναίκα του κατέληξε μετά από λιποαναρρόφηση την οποία μάλιστα της έκανε ο ίδιος γιατρός.

«Ήτανε στην Αθήνα, έκανε την εγχείρηση, την λιποαναρρόφηση για το λίπος και μετά ήρθε κάτω στην Κάρπαθο και δεν αισθανόταν καλά και την πήρε ελικόπτερο και την πήγε στην Ρόδο, αλλά αργήσαμε να το πάρουμε χαμπάρι ότι της είχε τρυπήσει το έντερο», είπε ο σύζυγος της 69χρονης.

Η υπόθεση της 69χρονης Μαρίας είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Καρπάθου, με τους συγγενείς της μάλιστα να μηνύουν τον εν λόγω γιατρό, γιατί -όπως καταγγέλλουν- τρύπησε το έντερο της κατά την λιποαναρρόφηση χωρίς να το καταλάβει.

«Της είχε τρυπήσει το έντερο και δεν το είχε πάρει χαμπάρι ο γιατρός και όταν το πήραμε χαμπάρι, ήταν πια αργά. Είχε πάθει σηψαιμία και έμεινε στην Ρόδο και πέθανε στη Ρόδο. Του έχουμε κάνει μήνυση και περιμένουμε την απόφαση», συμπλήρωσε ο σύζυγος της 69χρονης.

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της 69χρονης γυναίκας που πήγε για μια φαινομενικά ανώδυνη αισθητική επέμβαση και βρέθηκε να χάνει τη ζωή της 10 μέρες μετά.
«Πρώτη φορά πήγαινε, ποτέ δεν είχε ξανά πάει. Κάπου από την τηλεόραση, από κάποια διαφήμιση, τον βρήκε. Δεν μας είχε πει βέβαια και τίποτα. Ούτε σε εμένα ούτε στην κόρη μου και το μάθαμε πια όταν ήρθε στην Κάρπαθο, μας τα είπε».

Ήταν Μάρτιος του 2020 όταν η 69χρονη γυναίκα ταξίδεψε εν αγνοία των συγγενών της από την Κάρπαθο στην Αθήνα και υποβλήθηκε στην λιποαναρρόφηση σε ιδιωτική κλινική που χειρουργούσε ο γιατρός.

«Μια χαρά, 70 κιλά ήτανε. Από τις γέννες είχε μαζέψει τίποτα λίπος στην κοιλιά. Σιγά, δεν χρειαζόταν τέτοια πράγματα. Μια χαρά γυναίκα, υγιέστατη».

Σύμφωνα πάντα με την αγωγή των συγγενών της, η 69χρονη παραπονιόταν για έντονους πόνους με τον γιατρό όμως να την καθησυχάζει πως όλα πήγαν καλά.

Η γυναίκα επιστρέφει στις 17 Μαρτίου στην Κάρπαθο σχεδόν αγνώριστη. Έντονο πρήξιμο, μελανιές στην κοιλιά και δυσκολία στην αναπνοή. Η ταλαιπωρημένη γυναίκα οδηγείται στο νοσοκομείο εκεί όπου θα διαπιστώνεται διάτρηση εντέρου.

«Από την Ρόδο τον πήρανε (τον γιατρό) οι γιατροί από το νοσοκομείο της Ρόδου και είπε ότι μάλλον έχει τρυπήσει το έντερό. Έκαναν ό,τι μπορούσαν εκεί στη Ρόδο αλλά δεν μπορούσαν να την επαναφέρουν», είπε ο σύζυγος της 69χρονης.

Είναι ο ίδιος γιατρός που χειρούργησε την 57χρονη;

Η 69χρονη απεβίωσε στις 21 Μαρτίου 2020 από «πολυοργανική ανεπάρκεια, σηπτική καταπληξία και διάτρηση εντέρου». Όπως καταγγέλλει ο σύζυγος της 69χρονης την χειρούργησε ο ίδιος γιατρός που χειρούργησε και την 57χρονη γυναίκα από την Πάτρα.

«Τρεις τομές είχε, σε τρία μέρη. Τι βάζει εκεί μηχάνημα δεν ξέρω και τραβά το λίπος, είχε τρεις σχισμές. Στην κοιλιά, πίσω και χαμηλά πιο κάτω από την κοιλιά είχε άλλη μια τρύπα», είπε ο σύζυγος της 69χρονης.

Την ώρα που η τοπική κοινωνία της Πάτρας αναμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την 57χρονη, η ιστορία της 69χρονης από την Κάρπαθο έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης.