Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιηθηκε σε θερμοκήπιο που διατηρούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, δυο ημεδαποί (άνδρας - γυναίκα), διότι ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε αγροτεμάχιο ημεδαπού άνδρα, με σκοπό την κλοπή, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12,3 γραμμάρια κάνναβης και 2,3 γραμμάρια κοκαίνης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για καλλιέργεια ναρκωτικών
Εντοπίστηκαν χθες το πρωί, σε περιοχή του Πύργου,  σε αποστραγγιστικό αύλακα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου τέσσερα φυτά κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.