Όταν όλοι στην Ελλάδα βαφτίζουμε το φάρμακο ασθένεια...

Σκεφθείτε έναν ασθενή που αν ακολουθήσει χημειοθεραπείες θα γίνει καλά. Και τι κάνει; Θεωρεί ότι δεν είναι η ασθένεια που τον απειλεί αλλά οι επώδυνες χημειοθεραπείες που τον ταλαιπωρούν Αυτό ακριβώς έγινε στην Ελλάδα στην εποχή των μνημονίων. Την θεραπεία των μνημονίων επιτυχώς την ακολούθησαν χώρες όπως η Πορτογαλία και η Κύπρος. Χάρις στα μνημόνια συνήλθαν πολύ γρήγορα και επέστρεψαν στην κανονικότητα.

Στην Ελλάδα όπου βάφτισαν την θεραπεία ασθένεια, χρειάστηκαν 10 ολόκληρα χρόνια καταστροφών και τρεις θεραπείες (μνημόνια) για να  συνέλθουμε. Στο μεταξύ ακόμα και σήμερα η πλειοψηφία πολιτικών και πολιτών θεωρεί τα μνημόνια σαν το πρόβλημα και αδιαφορεί να δει ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ που μας κατέστρεψαν δηλαδή να δουν την πραγματική ΑΣΘΕΝΕΙΑ.

Ποια είναι Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ; Ο τρόπος που λειτουργεί το πολιτικό μας σύστημα. Λειτουργεί νομιμοποιώντας παρανομίες (π.χ.τα αυθαίρετα). Μοιράζοντας επιδόματα σε τέτοιο βαθμό ώστε να λείπουν 80.000 θέσεις εργασίας μόνο από τον τουριστικό κλάδο. Γιατί να δουλεύουν;

Υπονομεύοντας υγιείς δράσεις όπως η πανίσχυρη ελληνική ναυτιλία που προσφέρει άλλες 75.000 θέσεις εργασίας υψηλών αμοιβών και οι συνδικαλιστές τις έχουν αποκλείσει (δουλεύουν εργαζόμενοι από τρίτες χώρες).

Μοιράστηκαν πάνω από 60 δισ. ευρώ μέσα στις κρίσεις αλλά ουκ ολίγα πήγαν σε επιχειρήσεις - ζόμπι που παραμένουν σε ημιθανή κατάσταση δεν πληρώνουν φόρους είναι παρασιτικές. 

Μέχρι τις εκλογές είναι φανερό ότι ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πολιτικό σύστημα είναι εντελώς όμοιο με αυτό που είχε βαφτίσει την θεραπεία των μνημονίων σαν... ασθένεια και τους γιατρούς (την Ευρώπη που χρηματοδοτούσε διαρκώς) σαν εκβιαστές και τύραννους. 

Μετά τις εκλογές θα πρέπει να μπει ένα μεγάλο στοίχημα: Η νοοτροπία από το καταστροφικό πολιτικό σύστημα της χώρας να απομονωθεί. Να περάσει η Ελλάδα σε μια κανονικότητα πάση θυσία. Θα υπάρχουν τέσσερα ολόκληρα χρόνια να γίνουμε επιτέλους μια χώρα ρεαλισμού.

                                      ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης