Οι απελπισμένοι δήθεν αριστεροί και η συζήτηση του τίποτα που φέρνουν στη Βουλή

Λίγες μόλις ώρες πριν από την συζήτηση στη Βουλή για την διαφθορά (!) είδαμε "κύκλοι του Μαξίμου" να διαχέουν την πληροφορία ότι θα παρουσιάσουν 8 σκάνδαλα των άλλων κομμάτων και πως "έχει έρθει η ώρα των ονομάτων". Η απάντηση δεν άργησε: Άλλοι κύκλοι τώρα, αυτοί της ΝΔ άρχισαν να διαχέουν ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στα χέρια του στοιχεία για μια «αποκάλυψη βόμβα».

Ιδού η εικόνα λοιπόν: Στην ακυβέρνητη Ελλάδα όπου καταρρέουν η οικονομία, το κράτος και κάθε ελπίδα, η μεν κυβέρνηση της δήθεν Αριστεράς γνωρίζοντας ότι δεν έχει τίποτε να επιδείξει στους απελπισμένους πολίτες αν και κυβερνά για 15ο μήνα, κάνει αυτό που ξέρei καλύτερα. Στήνει έναν εικονικό καυγά με στοιχεία που ποτέ δεν θα φτάσουν σε κανένα δικαστήριο (αλλιώς θα είχαν φτάσει), με προφανή σκοπό τον πλήρη αποπροσανατολισμό.

Τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, σχολιογράφοι, καφενεία, όπου συζητούν άνθρωποι δεν θα είναι το θέμα οι νέοι φόροι στα ΙΧ, ούτε τα χαράτσια στους ελέυθερους επαγγελματίες και αγρότες, ούτερ η εξοντωτική ανικανότητά τους. Το θέμα θα έιναι οι... οκτώ "καυτοί φάκελοι" - Hot... Files - που θα αποδεικνύουν ότι οι άλλοι είναι οι "κακοί", ενώ αυτοί είναι οι "καλοί".

Αυτή η τακτική, είναι η τακτική του απελπισμένου. Η κυβέρνηση της μικρής ομάδας Τσίπρα πανικόβλητη από την εφιαλτικών διαστάσεων αποτυχία της παντού, έχει εγκαταλείψει κάθε τι που αφορά τα καθημερινά της χώρας και έχει αφοσιωθεί στο να μηχανεύεται τρόπους εικονικής παραπλάνησης των πολιτών.

Είναι το απόλυτο κατάντημα για ανθρώπους που ενώ εμφανίστηκαν ως αριστεροί και πολλοί τους πίστεψαν, τώρα αυτο-εξευτελίζονται με μεθόδους 50 χρόνια πίσω. Αντί να κυβερνούν  φευτο-καυγαδίζουν για να παραμένουν στην εξουσία.

Δυστυχώς δεν καταννοώ τι ακριβώς κάνει η ΝΔ απέναντι σε αυτή την φαρσοκωμωδία της ομάδας περί τον Τσίπρα. Αντί να απευθύνεται στους απελπισμένους πολίτες με καθημερινές εξαγγελίες για το τι θα αλλάξει όταν θα αναλάβει την εξουσία (με στοιχεία και πειθώ, όχι γενικολογίες), μπαίνει στον καυγά και παίζει το παιχνίδι τους;Τους βοηθά να παραπληροφορούν και να συζητάμε για το τίποτα αφήνοντας στην άκρη τα μεγάλα της χώρας;

Πέστε παρακαλώ στον Τσίπρα τρεις λέξεις στην Βουλή: ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Και μετά μιλήστε για τις ζωές μας. Μπορείτε; Μπορείτε να αφιερώστε μόνο 30 δευτερόλεπτα στο τίποτα που έχουν ετοιμάσει και να διαθέσετε όλο τον δικά σας χρόνο στην Βουλή για το τι θακάνετε όταν θα κυβερνήσετε, μιλώντας σε όλους τους Έλληνες που αγωνιούν να ακούσουν;

                    ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης