Στην Πάτρα ο Σκανδαλίδης για την προσπάθεια ανασύνταξης των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ

Στην Πάτρα βρέθηκε απόψε ο Κώστας Σκανδαλίδης, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανασύνταξης των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Σκανδαλίδης μίλησε σε εκδήλωση της Ν.Ε. Αχαϊας του κόμματος στο ξενοδοχείο "Αστήρ", στην οποία παρευρέθηκαν περίπου 300 στελέχη, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ.

Η εκδήλωση ήταν επικεντρωμένη στη νέα διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ που παρουσιάστηκε στις 3 Σεπτεμβρίου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και στην οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, οι πρώην βουλευτές  Κώστας Σπηλιόπουλος, Γιάννης Κουτσούκος, Θανάσης Μωραΐτης και Γρηγόρης Σολωμός, οι πρώην βουλευτές Θανάσης Παπαδόπουλος και Μίμης Γεωργόπουλος, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πατρέων, Δημήτρης Κατσικόπουλος, οι δήμαρχοι Καλαβρύτων και Ερυμάνθου, Γιώργος Λαζουράς και Θάνος Καρπής,  ο πρώην νομάρχης Αχαΐας Στάθης Αθανασόπουλος-Σερέτης, ο πρώην δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας κ.α

Ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι "το ΠΑΣΟΚ ήταν η πολιτική δύναμη εκείνη που μίλησε με τη μεγαλύτερη ειλικρίνεια απ' όλους στον ελληνικό λαό κατά το τελευταίο κρίσιμο για το μέλλον της χώρας διάστημα και που φάνηκε να αντέχει στις περασμένες εκλογές, παρά τις συνθήκες μεγάλης πόλωσης, υπό τις οποίες διεξήχθησαν αυτές. Αν έχουμε επιμονή και υπομονή στη δουλειά μας, θα ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ μεγάλο".