Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών με τον Πέτρο Ψωμά

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Εισαγωγικού Πατρών συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με τον κ. Ψωμά με την παράταξη «ΣΠΙΡΑΛ».

Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι θέσεις του εμπορικού κόσμου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και γενικότερα θέματα της οικονομικής ζωής αλλά και της καθημερινότητας των πολιτών της πόλης.

 Τέθηκε και το ζήτημα του Εμπορικού Συλλόγου σχετικά με τη Μαιζώνος και την επικείμενη πεζοδρόμηση της. «Θέλουμε και ως πεζόδρομος να παραμείνει χωρίς ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, ένας καθαρά εμπορικός δρόμος σαν αυτούς που διαθέτουν όλες οι σύγχρονες πόλεις της χώρας και του κόσμου». Στο αίτημα συναίνεσε η πλευρά του σπιράλ και κατανόησε την  δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το τοπικό εμπόριο.

Στην συνάντηση συμμετείχαν από τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο η Πρόεδρος του ΕΕΣΠ κα. Ερμιόνη Διονυσάτου, ο κ. Ζαφειρόπουλος Κωνσταντίνος, ο Γ Αντιπρόεδρος κ. Αγγελόπουλος Χρήστος ,ο Γεν Γραμματέας Σολωμός Χρήστος, ο Ταμίας κ. Στελλάτος Ανδρέας, ο Αναπληρωτής Ταμίας κ. Λευκαδίτης Γιώργος, επίσης από πλευράς σπιράλ ο δημοτικός σύμβουλος Θάνος Δούρος, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Ευαγγελία Βαβαρούτα η Μαρία Γούβη και η Ακια Σταμάτη.