Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση υπάλληλος καθαριότητας που τον χτύπησε ΙΧ ενώ μετέφερε κάδο απορριμμάτων

Σε σοβαρή κατάσταση σε Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται ένας 55χρονος εργαζόμενος στο τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, ο οποίος και τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, εν ώρα εργασίας, χθες τα ξημερώματα στην Κατούνα.

Ο άνδρας βρισκόταν με απορριμματοφόρο του Δήμου σε δρομολόγιο αποκομιδής σκουπιδιών στην Κατούνα. Έξω από το Δημοτικό Σχολείο του χωριού, περίπου στις 6 το πρωΐ, ΙΧ φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να έκανε οπισθοπορεία, χτυπώντας τον άνδρα που εκείνη την στιγμή τοποθετούσε κάδο απορριμμάτων στην θέση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες άλλος οδηγός μετέφερε με το όχημά του τον τραυματία στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας και από εκεί με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στην Πάτρα.

Ο οδηγός του ΙΧ έχει πάντως ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις Αρχές, αφού δεν παρουσιάστηκε στην Αστυνομία, ενώ έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται στην Πάτρα σε σοβαρή κατάσταση και εκφράζονται από τους θεράποντες ιατρούς φόβοι ότι πιθανώς να χρειαστεί να ακρωτηριάσουν το πόδι του.