Αποχαιρετά τον Διονύση Γκοτσούλια η Νέα Δημοκρατία

Την θλίψη για τον πρόωρο χαμό του πρώην Δημάρχου Δύμης και προβεβλημένου στελέχους της, Διονύση Γκοτσούλια, εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής περιφέρειας της Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας .

Στο μήνυμα της υπογραμμίζει:
"Με βαθύτατη θλίψη η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχος του κόμματος και πρώην Δήμαρχο Δύμης Διονύση Γκοτσούλια. Υπήρξε την μεταπολίτευση από τα ιδρυτικά στελέχη της οργάνωσης στην κάτω Αχαΐα υπηρετώντας την από διάφορες θέσεις ευθύνης τόσο ως Πρόεδρος και μετέπειτα ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και Υπεύθυνος του Τμήματος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Διετέλεσε για τέσσερις τετραετίες Δήμαρχος Δύμης και για εννιά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος. Ταύτισε τη ζωή του στην υπηρεσία του πολίτη και η προσφορά του είναι εμφανής. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΤΕΔΚ Νομού Αχαΐας και της επιτροπής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος.

Μεγάλη του αγάπη ήταν και η Αχαϊκή της οποίας ήταν στυλοβάτης επι έντεκα χρόνια

Ήταν άνθρωπος της προσφοράς και έγνοια του ήταν πάντα ο συνάνθρωπος. Σεμνός με ιδιαίτερο ήθος, αφοσιωμένος, στυλοβάτης στις νίκες και στις ήττες του κόμματος, ανιδιοτελής και εργατικός αποτελεί μέρος της Ιστορίας και της ψυχής του κόμματος στην Δυτική Αχαΐα. Το αποτύπωμά του είναι ανεξίτηλο. Όπως και η σκέψη του. Κοιτούσε πάντα το μέλλον της περιοχής με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη και την προκοπή των συμπολιτών του.

Ο Πρόεδρος, Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη της ΔΕΕΠ, οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές απευθύνουν στη σύζυγό του Σπυριδούλα και στα παιδιά του Βασίλη και Ευγενία τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια  

Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της πολυσήμαντης προσφοράς του στη Νέα Δημοκρατία και στον τόπο του, η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας σε συνεργασία με την ΔΗΜ.ΤΟ Δυτικής Αχαΐας θα διοργανώσει τιμητική εκδήλωση."