Αγωγή κατά Δήμου της Ηλείας για το θάνατο αγρότη

Αποζημίωση 1.000.000 ευρώ από τον Δήμο Ανδρίτσαινας –Κρεστένων, διεκδικούν η γυναίκα και τα παιδιά του Βασίλη Δημητρούλη, που σκοτώθηκε όπως καταγγέλλει η οικογένεια του σε εργατικό ατύχημα.

Η δικάσιμος ορίστηκε στις 25-2-2015 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πύργου.  Επίσης την 6-11-2014 ο αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων την αριθ. 53/2014 αγωγή ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πύργου, σχετικά με το ίδιο θέμα.

Με την αγωγή τους οι: (1) Ιωάννας χήρας Δημητρίου Δημητρούλη, κατοίκου Πλατιάνας , (2) Παναγιώτη Δημητρούλη του Δημητρίου και της Ιωάννας, κατοίκου Πλατιάνας και (3) Γρηγόρη Δημητρούλη του Δημητρίου και της Ιωάννας, κατοίκου Ιλίου Αττικής, οδός Τρικάλων αρ. 63, κατά του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ως νομίμου διαδόχου του πρώην Δήμου Σκιλλούντος, ζητούν αποζημίωση συνολικού ποσού  1.000.000,00€, νομιμοτόκως από την επίδοση της αγωγής έως την εξόφληση, για τον  θάνατο του Βασιλείου Δημητρούλη του Δημητρίου και της Ιωάννας, τον οποίο αποδίδουν σε εργατικό ατύχημα.