Μια συνάντηση μηδενικής ουσίας: Αλεξοπούλου, Πελετίδης μόνο φωτογραφήθηκαν

Μας πήραν είδηση και στην Αθήνα. Όπως σχολιάζουν κεντρικα site, μία συνάντηση που όφειλε να φέρει στην Πάτρα ειδήσεις και πρόοδο, τελικά είχε μηδενικό αποτέλεσμα και κατέληξε μόνο σε… φωτογραφίες.

Ο λόγος για τη συνάντηση που είχαν η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου (εκπρόσωπος της Αχαΐας στη κυβέρνηση) και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης

Πολλοί περίμεναν ότι από αυτή τη συνάντηση θα έβγαιναν ειδήσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα συζητούνται στην περιοχή έγινε μόνο μια καταγραφή των εν εξελίξει έργων.

Πολλά τα ανοικτά θέματα της Πάτρας που άπτονται αποφάσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με πρώτο το τρένο και την επιτακτική ανάγκη για έλευσή του ως το λιμάνι, ρο κυκλοφοριακό, ηλεκτρικα οχήματα κ.α.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου συζητήθηκαν μόνο έργα και δράσεις δευτερεύουσας σημασίας. Κάπως έτσι φαίνεται πως η Υφυπουργός & εκλεγμένη βουλευτής στην περιοχή “αγνοεί” το Δήμο, δηλαδή την ίδια την περιοχή που την εξέλεξε.

Η βουλευτής από την Αχαΐα ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο της τον Ιούνιο του 2023. Ο Κώστας Πελετίδης επανεξελέγη Δήμαρχος Πατρέων τον Οκτώβριο του 2023. Από την 1η Ιανουαρίου 2024 ξεκίνησε η νέα δημοτική θητεία, αλλά και πάλι δεν κλείστηκε ραντεβού. Συνάντηση μεταξύ Υφυπουργού και Δημάρχου έγινε μόλις στις 15 Μάϊου 2024. Μεσολάβησαν 11 μήνες… Και ήταν μια συνάντηση σαν να μην έγινε ποτέ.