"Πρωταγωνίστρια" η Πάτρα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Ποδηλατοδράσεις"

 

Η Πάτρα θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο πρωταγωνίστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Ποδηλατοδράσεις», μιας εκπομπής, που στόχο έχει, να αναδείξει της ποδηλατική κουλτούρα μέσα από όμορφες διαδρομές της Ελλάδας.
Οι υπεύθυνοι της εκπομπής, συνεργάζονται με τον αντιδήμαρχο Πολεοδομικού, και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού κ. Χρήστο Λέγκα και αυτός με τη σειρά του, με τη Δημοτική Αστυνομία και την Τροχαία Πάτρας, έτσι ώστε τα γυρίσματα, να διευκολυνθούν και να αναδειχθεί η Πάτρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από δράσεις, προκειμένου να παρουσιαστεί το ποδηλατικό κίνημα στην πόλη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
-Σάββατο: Γύρισμα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, στο πλαίσιο της δράσης της εκπομπής «μάθε παιδί μου ποδήλατο».
-Κυριακή, από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ: Ποδηλατοβόλτα με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Γεωργίου. Την ώρα της βόλτας, θα γίνονται παράλληλες δράσεις στην πλατεία και συγκεκριμένα σε ένα μικρό πάρκο, εντός της πλατείας υπό την καθοδήγηση καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής και πρωταθλήτρια ποδηλασίας 2012 κ. Βασιλικής Ανδριτσοπούλου, θα γίνεται εκμάθηση ποδηλάτου, στα μικρά παιδιά.
Όταν ολοκληρωθεί η βόλτα και συγκεντρωθούν όλοι στην πλατεία, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από σχετικές δράσεις, που θα αναδείξουν και των Πατρινών την αγάπη για το ποδήλατο.