Ενημερωτική ημερίδα για τις τηλεφωνικές απάτες στο ΚΑΠΗ (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα «Τηλεφωνικές Απάτες» που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Αιγίου. Η ενημερωτική ημερίδα συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας και την Αντιδημαρχία Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας, με σκοπό την πληροφόρηση των ηλικιωμένων για τις τηλεφωνικές απάτες.

Κατά την ημερίδα αναπτύχτηκαν μεταξύ άλλων, η μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι δράστες, αναλύθηκαν περιστατικά εξαπάτησης ατόμων, δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές και διανεμήθηκε στους ηλικιωμένους ενημερωτικό φυλλάδιο, σχετικό με τις τηλεφωνικές απάτες.

Οι παρουσιάσεις και οι ομιλίες στην ημερίδα πραγματοποιήθηκαν από το Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, Αστυνόμο Β’ Ιορδάνη Μαγειράκη, την Υπαστυνόμο Α΄Αθανασία Παπασπυροπούλου και τον Ανθυπαστυνόμο Νικόλαο Γρίβα, της ίδιας Υπηρεσίας.

Παράλληλα, πραγματοποίησαν ομιλίες στην ενημερωτική εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αιγίου κ. Θεοφάνης Ραμπαβίλας.