Ξέμειναν 8.000 Ρώσοι τουρίστες στην Ελλάδα (θα εξυπηρετηθούν)

Περίπου 8.000 Ρώσοι τουρίστες έχουν ξεμείνει στην Ελλάδα, μετά την πτώχευση μεγάλου ρώσικου tour operator. Υπουργείο, ξενοδόχοι και Aegean έχουν αποφασίσει να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα : Οι Ρώσοι θα ολοκληρώσουν κανονικά τις διακοπές τους και θα επιστρέψουν στη πατρίδα τους.

Ήδη η Aegean Airlines έχει δεσμευθεί ότι θα αναλάβει να καλύψει την επιστροφή των Ρώσων τουριστών στη χώρα τους. Θα τιμήσει όλες τις συμφωνίες των επιβατών της προσφέροντας ώστε να μην υπάρχει επίπτωση στη γενικότερη εικόνα της Ελλάδας. Όσοι είχαν βγάλει εισιτήρια με το πτωχευμένο πρακτορείο Labirint και είναι στην Ελλάδα θα επιστρέψουν κανονικά πίσω χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως επίπτωση σε αυτούς.

Και ο ξενοδοχειακός όμιλος ΜΙTSIS HOTELS είχε συμβόλαια με το εν λόγω τουριστικό γραφείο και φιλοξενεί στα ξενοδοχεία του 5.000 Ρώσους. Σε ανακοίνωσή του ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Κων. Μήτσης διαβεβαιώνει ότι: Ολοι οι Ρώσοι τουρίστες που διαμένουν ήδη στα ξενοδοχεία MITSIS θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται χωρίς καμία επιπρόσθετη πληρωμή μέχρι την ημερομηνία αναχώρησής τους.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης