Συλλήψεις για το φόνο τουρίστριας στην Τουρκία

δολοφονια

Εντεκα άνθρωποι έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγουν οι τουρκικές αρχές για τη δολοφονία αμερικανίδας τουρίστριας, η σoρός της οποίας εντοπίστηκε το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη.

H 33χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών είχε εξαφανιστεί από τις 21 Ιανουαρίου.  Η αστυνομία ανέκρινε αρχικά έναν Τούρκο τον οποίο είχε γνωρίσει η γυναίκα μέσω διαδικτύου πριν από τέσσερις μήνες και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε προτού χαθούν τα ίχνη της ωστόσο ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος μετά τις εξηγήσεις που έδωσε στις αρχές. 

Η γυναίκα είχε δηλωθεί αγνοούμενη από την οικογένειά της καθώς δεν επέστρεψε ποτέ στη Νέα Υόρκη από τις διακοπές της στην Τουρκία. Ο αρχηγός της αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης, Χουσεΐν Τσαπκίν, διευκρίνισε ότι το θύμα είχε δεχτεί πολλά χτυπήματα στο κεφάλι.
 
Η εφημερίδα Μιλιέτ σε σημερινό ρεπορτάζ της γράφει ότι η Σιέρα έφερε επίσης μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα αλλά δεν ήταν θύμα βιασμού, ούτε ληστείας, αφού οι δράστες δεν πήραν τα κοσμήματά της. Η Χουριέτ αναφέρει ως πιθανό σενάριο η γυναίκα να χρησιμοποιήθηκε από κάποιους για να μεταφέρει ναρκωτικά, όμως η αστυνομία εκτιμά ότι δεν είχε εμπλακεί σε τέτοιες εγκληματικές ενέργειες.
 
Το  πρακτορείο Ανατολή μετέδωσε ότι το σώμα της γυναίκας βρέθηκε κοντά στα τείχη της πόλης ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφέρθηκε εκεί από το σημείο της δολοφονίας της.
 
(Πηγή:ΑΠΕ)
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης