Μόνη χαραμάδα ελπίδας οι εκλογές...

Οι απλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν. Με βάση το μνημόνιο, η Βουλή των Ελλήνων, εκχώρησε στον εκάστοτε υπουργό Οικονομικών υπερεξουσίες. Αρκεί μια δική του απόφαση -χωρίς να ρωτά κανέναν, ούτε να ζητά ψήφιση από την Βουλή- για να εφαρμόζεται οποιοδήποτε εισπρακτικό μέτρο. Έτσι κατάσχονται χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών, δεσμεύονται μισθοί, ανοίγουν λογαριασμοί κ.λπ. χωρίς καμία νομική προεργασία!

Ένα χθεσινό παράδειγμα. Στο πλαίσιο αυτών των αυθαίρετων αποφάσεων του υπ. Οικονομικών, κατετέθη τροπολογία που προβλέπει την δυνατότητα κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων και μισθών για όσους δεν πληρώνουν το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ. Χιλιάδες άνθρωποι θα βρεθούν σε οικονομικό αδιέξοδο. Μη έχοντας, δεν πλήρωσαν. Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το περσινό χαράτσι, τα πρόστιμα αλλά και το φετινό.

Οι κυβερνήτες της χώρας -δηλαδή οι του ΠΑΣΟΚ- χωρίς ίχνος ανθρωπιάς τα κάνουν όλα χειρότερα. Πιέζουν με έναν φρικτό τρόπο ανθρώπους που δεν έχουν, μεγαλώνοντας την απελπισία και την θλίψη. Είναι κοινή συνείδηση πια ότι από το ΠΑΣΟΚ κανείς δεν μπορεί να ελπίζει. Τα πολιτικά του στελέχη εκφράζουν μόνο την αποτυχία, τον ανθρώπινο πόνο, τον φόβο για τα χειρότερα. Οι απλοί πολίτες, έχουν πια την μεγάλη ευθύνη να τους αποβάλλουν από τα κοινά με όποιο κόστος.

Φθάνουμε λοιπόν στην μεγάλη αλήθεια. Η μόνη ελπίδα είναι οι εκλογές. Δεν έχει σημασία ποιοί θα πριμοδοτηθούν με τις ψήφους των ανθρώπων. Σημασία έχει να ΦΥΓΟΥΝ αυτοί που καταδυναστεύουν την χώρα με λάθος πολιτικές και απάνθρωπα μέτρα. Οι εκλογές είναι η μόνη ελπίδα να υπάρξει μια αναγκαία ανακούφιση στην καταρρέουσα κοινωνία. Να ληφθούν μέτρα υπέρ της ανάπτυξης. Να σταματήσει ο τρόμος των προφυλακίσεων ανθρώπων που δεν το αξίζουν. Να ξεκινήσουν τα μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα που θα δώσουν δουλειά. Να σταματήσει ο επόμενος υπ. Οικονομικών να καταδιώκει τους μη έχοντες με αιμασταγείς συμπεριφορές.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης