Δολοφόνησε πέντε ανθρώπους σε έξι δευτερόλεπτα. Τον έδειραν στην φυλακή

Όπλα

Φαντάζει αδιανόητο, όμως συνέβει. Ένας 29χρονος Έλληνας δολοφόνησε μέσα σε 6 δευτερόλεπτα 5 άγνωστους σε αυτόν ανθρώπους στην Κύπρο, εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου για το αφεντικό τους που νόμιζε ότι ήταν ένας από αυτούς. Οι αρχές τον έχουν συλλάβει και τον χαρακτηρίζουν αντεξουσιαστή. Στον Κορυδαλό που προφυλακίστηκε όμως, οι αντιεξουσιαστές τον έσπασαν στο ξύλο! Έτσι μεταφέρθηκε σε κελί κοντά στον Τσοχατζόπουλο.

Εντυπωσιακοί είναι οι ισχυρισμοί του 41χρονου συλληφθέντα συνεργάτη του (τον περίμενε σε αυτοκίνητο πιο πέρα από το σημείο του φονικού), που δηλώνει ότι "πήγε στην Κύπρο με την εντύπωση ότι θα συμμετείχε σε υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης και μεταφοράς πλαστών χαρτονομισμάτων".

Αναφέρει στην καταθεσή του: Τις συναντήσεις με Κυπρίους τις έκανε ο 29χρονος φίλος μου στο εστιατόριο του ξενοδοχείου κι εγώ έμενα στο δωμάτιο. Λίγο πριν την επίθεση ο συνεργός μου -αυτός που πυροβόλησε τους πέντε ανθρώπους- είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και θυμάμαι ότι οι κόρες των ματιών του ήταν διεσταλμένες. Εγώ ήμουν οδηγός στο όχημα που χρησιμοποιήσαμε εκείνο το βράδυ. Οταν μπήκε στο αυτοκίνητο δεν μου είπε τίποτα για τους φόνους. Πήγαμε στο ξενοδοχείο και κοιμηθήκαμε κανονικά. Την επόμενη ημέρα έφυγε με το αεροπλάνο και μου άφησε 250 ευρώ. Τον είδα μετά από τέσσερις ημέρες στην Αθήνα, του είπα για τους φόνους και μου είπε "ξέχνα το". Δεν λέμε τίποτα πλέον γι' αυτό».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης