Αντιδήμαρχος με καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ..!

"Μαύρο" χρήμα βρέθηκε σε λογαριασμούς αντιδημάρχου από τον Δομοκό που προέρχεται από παράνομες συναλλαγές που είχε ο ίδιος με προμηθευτές και εργολάβους του Δήμου.

Τα ποσά είχαν συσσωρευτεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς του αντιδημάρχου τουλάχιστον τα τελευταία επτά χρόνια. Η έρευνα του ΣΔΟΕ συνεχίζεται με άνοιγμα λογαριασμών και των συγγενικών προσώπων και όπως λένε τα ίδια στελέχη του ΣΔΟΕ θα φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αποκάλυψη κρουσμάτων διαφθοράς και παράνομων συναλλαγών.

Οι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις στις φορολογικές δηλώσεις και τα περιουσιακά στοιχεία 500 πρώην υπουργών, βουλευτών, νομαρχών, δημάρχων και συμβούλων από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχουν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2011.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και για πολλές περιπτώσεις ο έλεγχος πηγαίνει ακόμη παραπέρα, καθώς έχει ζητηθεί το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όσα καταγγέλθηκαν, ανώνυμα και επώνυμα, έχουν βάση. Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν λεφτά στους λογαριασμούς του. «Το γεγονός αφορά μια υπόθεση του 2007, την οποία ξεκίνησε κάποιος μηχανικός με επιστολή του στο ΣΔΟΕ. Είναι φυσικό να κάνει τον έλεγχο το ΣΔΟΕ. Αλλά μιλώ ειλικρινά, άμα ανοίξετε τους λογαριασμούς μου, εάν βρείτε έστω και 10.000, πάρτε τα όλα».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης