Υπάρχει και υποκρισία σε κάποιους που διαδηλώνουν...

Η υποκρισία είναι ένα από τα βασικά συστατικά στον δημόσιο βίο της χώρας. Υπάρχουν κι άλλα, όπως το ψεύδος, η ύβρις, ο πολιτικός χουλιγκανισμός, η παραπλάνηση. Η υποκρισία όμως υπερέχει. 

Δείτε το παράδειγμα των διαδηλώσεων για τα Τέμπη. ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΙ, έχουν το ηθικό δικαίωμα να διαδηλώνουν, μαζί με απλούς πολίτες που έχουν συγκλονιστεί. Όλοι οι υπόλοιποι ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. Και αυτοί που υποκρίνονται καπελώνουν την νεολαία "κλέβοντας" τις αγωνίες τους και την ειλικρίνεια τους.

Διαδηλώνουν εναντίον του κράτους ακριβώς αυτοί που το έχουν φτάσει σε τέτοια χάλια και δεν θέλουν να αλλάξει πουθενά. 

- Διαδηλώνει η ΑΔΕΔΥ, η ΟΛΜΕ και άλλοι παρόμοιοι φορείς, που εμποδίζουν οτιδήποτε αποφασίζει η εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση, με απεργίες, ανυπόστατες καταγγελίες και ότι άλλο. Εδώ το αίτημα είναι: ΜΗΝ αλλάξετε τίποτα. Αν τους αφήσεις ήσυχους στην γενική αποχαύνωση του κάθε κλάδου, απλώς θα βγάζουν καταγγελίες και μέχρις εκεί. 

- Διαδηλώνουν τα κόμματα της Αριστεράς που επίσης δεν θέλουν  να αλλάξει τίποτε. Έχοντας στήσει σε όλη την Επικράτεια, υποταγμένα σωματεία - σφραγίδες που απλώς επαναλαμβάνουν ότι τους επιβάλλει η ηγεσία τους, με την παραμικρή αφορμή είναι στους δρόμους. Και θα είναι μέχρι να διαπιστώσουν ότι "δεν τραβάει άλλο" αυτή η επαναστατική γυμναστική. Εδώ σημασία έχει να ηγούνται της "αντίστασης", χωρίς ποτέ να έχουν μια πρόταση για την κοινωνία πέρα από ευχολόγια.

- Διαδηλώνουν οι μπαχαλάκηδες. Είναι αυτοί που σταματούσαν τα τρόλεϊ μέσα στη νύχτα, κατέβαζαν τους συνταξιούχους στο κρύο και τα έκαιγαν. (Αγώνας κατά των εχόντων, ταλαιπωρώντας τους μη έχοντες). Που καταλάμβαναν κτήρια ιδιωτών και δεν τα παρέδιδαν (καταλήψεις). Που διαδηλώνουν με κάθε αφορμή και αυτοί καταστρέφοντας, σπάζοντας. Δεν υπάρχει ιδεολογία εδώ παρά  μόνο μίσος για όλους και για όλα.

Μόνο εγώ διαπιστώνω τα παραπάνω; Ότι δηλαδή περισσεύει η υποκρισία συνδικαλιστών, κομμάτων και μπαχαλάκηδων στις διαδηλώσεις για την τραγωδία των Τεμπών; Όχι το καταλαβαίνουν και οι απλοί πολίτες, που στις δεύτερες κινητοποιήσεις απείχαν...Ήταν πολύ λιγότεροι. 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης