Ανησυχούν διεθνώς οι Εβραίοι για την τακτική της "Χρυσής Αυγής"

τάφος Εβραίου

Η παγκόσμια Εβραϊκή ενότητα επισημαίνει με ανακοίνωσή της ότι στην Ελλάδα το «νεοναζιστικό πολιτικό κόμμα» Χρυσή Αυγή που κατέχει 18 έδρες στο εθνικό κοινοβούλιο της Ελλάδας, για άλλη μια φορά, ξεκίνησε επιθέσεις κατά του εβραϊκού στοιχείου.

Όπως τονίζεται, η Χρυσή Αυγή, σε άρθρο στην ιστοσελίδα του εν λόγω κόμματος, καταδικάζει την επικείμενη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον του Έλληνα πρωθυπουργού Σαμαρά, ο οποίος θα μιλήσει στο Παγκόσμιο Φόρουμ της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εβραϊκής οργάνωσης, η Χρυσή Αυγή ισχυρίζεται ότι «Σιωνιστές έχουν τον έλεγχο των ΗΠΑ και της ελληνικής πολιτικής».

Στη συνέχεια, αναφέρεται ότι «η Χρυσή Αυγή, για να τονίσει τη φανατική, ξενοφοβική κοσμοθεωρία της, συνοδεύει το κείμενο με μια γκροτέσκ γελοιογραφία που απεικονίζει τον πρωθυπουργό Σαμαρά καθήμενο στο πάτωμα, κάτω από το ματωμένο λογότυπο της Εβραϊκής Ενότητας (AJC) και μπροστά από καρικατούρα Εβραίου, καθισμένου σε καρέκλα, που θυμίζει τα τρομακτικά, ναζιστικής έμπνευσης καρτούν του '30 και του '40 στην Ευρώπη».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης