Προς ΣΚΑΙ: Ως πότε θα καλείτε σε εκπομπές σας νεο-αυριανιστές;

Έχω αρκετές φορές περιγράψει το σκουπιδαριό της ελληνικής δημοσιογραφίας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αντί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και στο πλευρό των ανθρώπων, παραπληροφορεί και δίδει μάχες για να υπερασπιστεί το κάθε κόμμα. 

Έχετε δει αυτούς τους θλιβερούς τύπους που αυτο-αναγγέλλονται σαν ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι και υπερασπίζονται τον ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοφανή φανατισμό και ψεύδη (αλλά και αυτούς που μονίμως τους καλούν στις εκπομπές τους).

Έχετε δει πόσοι δημοσιογράφοι "αξιοποιήθηκαν" από τη ΝΔ και έγιναν ευρωβουλευτές και βουλευτές. Έχετε δει ποιοι κάνουν "ερευνητική δημοσιογραφία" στήνοντας τη Novartis με το κόμμα και δικαστικούς.

Ώρα να μιλήσουμε και για τον "αυριανισμό" που τον εκπροσωπεί πλέον επάξια η "Αυγή". Έβγαλε πρώτο θέμα ότι ο ΣΚΑΙ δίνει λεφτά στον Γεωργιάδη. Δεν έκαναν τον κόπο να το ψάξουν, τους αρκούσε "που θα έπλητταν τον αντίπαλο". Ακολούθησε ένα πλήθος αντίστοιχων εμετικών δημοσιευμάτων από τα υπόλοιπα ΜΜΕ του νεο-αυριανισμού, αναγκάζοντας τον ΣΚΑΙ να ανακοινώσει ότι: 

"... Η εταιρεία μας ουδέποτε κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Γεωργιάδη. Το όποιο έμβασμα αναφέρεται στην εισαγγελική διάταξη για την υπόθεση NOVARTIS, αφορά σε αμοιβή της κ. Ευγενίας Μανωλίδου για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού προγράμματος “Junior Music Stars”, το οποίο μεταδόθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ την τηλεοπτική περίοδο 2016-2017. Η εν λόγω αμοιβή καταβλήθηκε νόμιμα σε προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό, του οποίου είναι η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ.

Ενορχηστρωτές των ψευδών και άκρως συκοφαντικών αναρτήσεων είναι γνωστοί «δημοσιογράφοι» που, κατ’ επάγγελμα, παραπλανούν την κοινή γνώμη, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Αναμένουμε επιτέλους η Δικαιοσύνη να ασχοληθεί σοβαρά με τέτοιου είδους φαινόμενα «δημοσιογραφικής αλητείας".

Πώς απάντησαν οι ψεύτες της ρυπαρής δημοσιογραφίας; "Στην σύζυγο του αποδίδει το έμβασμα ο κ. Γεωργιάδης". Το συνεχίζουν δηλαδή. Τι έχω να πως εγώ; Ντρέπομαι για όλους τους που καταστρέφουν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

Και ρωτώ και εγώ τον ΣΚΑΙ: Τι θα γίνει με την δημοσιογραφική αλητεία; Και εσείς τους καλείτε σε εκπομπές σας. Θα τους αποβάλλεται; Γιατί πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα και από τις δικές σας εκπομπές.

                                    ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης