Παρουσιάζοντας συνεχώς το ψέμα σαν αλήθεια

Όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκοβε τις συντάξεις, έβγαινε ένας κομματικός δημοσιογράφος στα κανάλια και συνεχώς έλεγε: "Έχει κοπεί η βασική σύνταξη; Όχι". Από 1.400 ευρώ έπαιρνες ξαφνικά 750 αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλός γιατί δεν σου έκοβε την βασική σύνταξη. Σου έκοβε από τα υπόλοιπα που έπαιρνες. Αμέ! 

Τώρα με βάση την ίδια λογική λένε ότι η Ελλάδα στην πανδημία έχει τους περισσότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο πολιτών. Τους δείχνεις τα επίσημα στοιχεία που λένε ότι Βρετανία, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βέλγιο κ.α. έχουν πολύ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ νεκρούς ανά εκατομμύριο από εμάς και τι απαντούν οι αθεόφοβοι; "Ναι αλλά είδατε τους τελευταίους τρεις μήνες;".

Μιλάμε οι άνθρωποι κατασκευάζουν ένα λεκτικό ψέμα και πάνω σε αυτό χτίζουν μια πλήρη επίθεση εναντίον όλων μας. Τους βοηθούν και οι μέτριοι των ΜΜΕ που δεν μπορούν ή δεν τολμούν να τους πουν ότι ψεύδονται. Και το ψέμα παρουσιάζεται πλέον σαν "αλήθεια", με την οποία πορεύονται επί εβδομάδες, μέχρι φυσικά το επόμενο.

Δείτε και το τελευταίο: Διερρήγνυαν τα ιμάτια τους, ούρλιαζαν, έβριζαν η Ελλάδα να είναι η ΜΟΝΗ χώρα που δεν πρέπει να ανοίξει τα Σχολεία παρά μια εβδομάδα μετά (τι θα άλλαζε;). Κάποιοι άλλοι, έβαλαν και την θλιβερή ΟΛΜΕ να κάνει στάση εργασίας ή να οργανώνει συγκεντρώσεις.

Παρά την εκστρατεία φόβου, τα Σχολεία άνοιξαν. με την πανδημία να υποχωρεί αντί να αυξάνεται (πάμε για 3.000 κρούσματα/ημέρα μέχρι τέλος του μήνα), δηλαδή όλα πήγαν καλά. Μάλιστα με το άνοιγμα των Σχολείων, κατεγράφησαν και 30.000 κρούσματα μαθητών - δασκάλων, που θα κυκλοφορούσαν ανύποπτα μέσα στην κοινωνία, μεταδίδοντας τον ιό. Γιατί όλη αυτή η επίθεση λοιπόν; Μα γιατί μόνο έτσι κάνουν αντιπολίτευση.

Ο επίλογος τώρα: Η τακτική της συνεχόμενης ψευδολογίας, δημιούργησε το λεγόμενο "Αντισύριζα μέτωπο". Ένας μεγάλος αριθμός πολιτών εξοργίζεται από αυτή την αναιδή αλλά και επικίνδυνη για τον δημόσιο βίο πρακτική. Και τι κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ; Αν και καταλαβαίνουν ότι υβρίζοντας και ψευδολογώντας μόνο χάνουν συνεχίζουν. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούν.

                                   ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης