Παραμέρισαν την Δικαιοσύνη και τον πυροβολούν όλοι μαζί

Προσπαθώ να διαχειριστώ την οργή μου στην υπόθεση της "Κιβωτού του Κόσμου" αλλά δεν είναι εύκολο. Θυμίζω ότι πρόσφατα είχα γράψει: "Δεν έχω ιδέα τι πραγματικά έχει γίνει στην "Κιβωτό" αλλά  ΜΗΝ πιστεύετε το ελεεινό σκουπιδαριό των πρωϊνάδικων της τηλεόρασης. Αυτοί ζουν δολοφονώντας χαρακτήρες χωρίς να χρειάζεται να έχουν αποδείξεις ή να τηρούν κάποια δημοσιογραφική δεοντολογία". 

Ποιο είναι το πρόβλημα όμως; Ότι η πολιτική ηγεσία (εδώ η κυβέρνηση αλλά και τα κόμματα) μόλις διαπιστώσει ότι το τηλεοπτικό σκουπιδαριό διαμορφώνει κλίμα και την επηρεάζει, υποκρίνεται ότι παίρνει μέτρα και το κάνει χωρίς να υπολογίζει τίποτε!

Αυτό που βιώνει ο επικεφαλής της Κιβωτού Αντώνιος συμβαίνει μόνο σε αυταρχικές χώρες όπως η Τουρκία, η Ρωσία ή η Κίνα. Χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία, χωρίς να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, χωρίς να έχει απολογηθεί, τον πέταξαν έξω από το Ίδρυμα αλλά και από το σπίτι του, άλλαξαν τις κλειδαριές και δεν μπορεί να πάρει ούτε τα ρούχα του, ενώ αυτός και η οικογένεια του κοιμήθηκαν στο... αυτοκίνητο τους! 

Σε ποια πολιτισμένη χώρα του κόσμου, δεν υπάρχει τεκμήριο αθωότητας και επιβάλλονται ποινές ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ; Γιατί ποινή είναι ο διωγμός του, η απόλυση του, ποινή είναι ο διασυρμός του από το σκουπιδαριό των καναλιών, ποινή είναι η στέρηση των εισοδημάτων του. 

Τα γράφω όλα αυτά πραγματικά εξοργισμένος διότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποκαθιστά την Δικαιοσύνη, τσακίζοντας ανθρώπους επειδή τους διαπομπεύουν οι "δημοσιογράφοι" της αναίδειας. Δεν λειτουργεί έτσι ούτε η Δημοκρατία ούτε ο νομικός μας πολιτισμός. ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Τα γράφω όλα αυτά διότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ούτε μια σοβαρή καταγγελία που να δικαιολογεί τον αγριανθρωπισμό που επαναλαμβάνω ξεκινά από τα κανάλια και σύρει την κυβέρνηση σε "λήψη μέτρων" για να δείξει ότι είναι ευαίσθητη. Με την Δικαιοσύνη να μην έχει μιλήσει ακόμη.

ΟΛΟΙ οι έλεγχοι έπρεπε να γίνουν με την διοίκηση Αντώνιου παρούσα και μόνο όταν διαπίστωναν παραβάσεις να ελάμβαναν τα ανάλογα μέτρα. Αυτό το κυνηγητό του Αντώνιου είναι κηλίδα στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας.

(ΥΓ: Ακόμα και για τα χρήματα που έχει το Ίδρυμα, λίγα είναι. Ξέρετε πόσο στοιχίζει η συντήρηση 500 παιδιών, προσωπικού, κτηρίων, και λοιπών αναγκών ; Κοντά στο 1 εκ. ευρώ το μήνα. Πόσα πρέπει να έχει η "Κιβωτός" στην άκρη; Λίγες χιλιάδες ευρώ;).

                                        ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης