Χλευαστικά σχόλια πολιτών στο vima.gr για την επικείμενη ομιλία Σαμαρά περί... "κόκκινων γραμμών" στην τρόικα

Tο Βημα είναι μνημονιακό και υποστηρικτής του κ. Σαμαρά και των επιλογών του. Με ρεπορτάζ στο vima.gr, υποστήριξε ότι ο κ. Σαμαράς, στην ομιλία του στην ΔΕΘ θα βάλει... "κόκκινες γραμμές" προς κάθε κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς την τρόικα. Αμέσως ακολούθησε ένας καταιγισμός χλευαστικών σχολίων!
Δημοσιεύουμε ενδεικτικά μερικά σημειώνοντας ότι οι... χλευάζοντες, είναι πλέον υποψιασμένοι πολίτες. Δεν "δουλεύονται" άλλο! Απολαύστε, μερικά από τα δεκάδες σχόλια που ΟΛΑ ήσαν στο ίδιο μήκος κύματος:
* Σιγά μη σκίσεις κανα καλσόν!Στο λαό το παίζεις μούρη και στη Τρόικα τρως το αγγούρι!
να φυγετε να πάτε αλλού.
* Εφτασε ο Σεπτέμβρης και "απογείωση" δεν βλέπουμε!Αυτό δεν μας έταζε ο πρωθυπουργός μας την άνοιξη;Αντί γι΄αυτό ετοιμαζόμαστε για τρίτο μνημόνιο και φυσικά νέα μέτρα.Καλά μας κάνουν όμως ,εφόσον έχουμε κοντή μνήμη και τους πιστεύουμε!
* Θα έρθουμε να σας υποδεχτούμε το Σάβατο κυριε Σαμαρα. Με όσα έχουν γίνει, δηλαδή με τόσα μέτρα εναντίον του λαού και υπερ των πλουσιων, εμεις δεν καταλαβαίνουμε τίποτα; πριν λίγες μέρες ο βαρδινογιάννης απαλλάχτηκε από χρέος 480 περιπου εκατομμυρίων ευρω. Ο κερδοφόρος ΟΠΑΠ πουλήθηκε σε φίλο του Σαμαρα με το κέρδος μιας χρονιάς. Στον Μπόμπολα πούλησαν βουνα και τα ΣΜΑ αλλά και δρόμους και τόσα άλλα και μας λέει ότι θα πάμε καλά; Είναι καλά; έχει δίκιο ο συριζα πο λέει ότι μόνη λύση είναι να πληρώσουν οι πλούσιοι, δηλαδή οι φίλοι σας κυριε Σαμαρα. Αυτα θα μας τα πείτε;
* Από τα μηνύματα βλέπω RED ALERT για τη ΝΔούλα και προσωπικά για τον Σαμαρά !!!...
θα ψάχνουν την ψήφο τους!
* δίχως δημόσια αγαθα [νερο, ρευμα, υγεια, οσε, λιμάνια, επικοινωνία, μεταφορες...] η ζωή είναι κόλαση. αμα σκεφτούμε και την μείωση του μισθου-μεροκάματου, είναι καταστροφή. και έρχεται τώρα και μας δουλευει με κόκκινες ζώνες;...
* Να πάρει μερικά παραπάνω καλσόν μαζί του ο πρωθυπουργός γιατί συμβαίνουν και ατυχήματα.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης