Ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους σκότωσε κατά λάθος τη φίλη του !

Πιστοριους, φονος

Ενα τραγικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον νοτιοαφρικανό παραολυμπιονίκη, Όσκαρ Πιστόριους, εκτυλίχθηκε στο σπίτι του, στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής, όπως μετέδωσαν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.Ο Πιστόριους κρατείται και ανακρίνεται για το τραγικό περιστατικό.

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι, μεταξύ 4 π.μ. και 5 π.μ. (τοπική ώρα) έγινε κλήση για ασθενοφόρο και λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι του παραολυμπιονίκη στο Silverwoods της Πρετόρια έφθασε η αστυνομία. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «η 30χρονη γυναίκα βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες σε σπίτι στο συγκρότημα κατοικιών Silverlakes στην περιοχή Μπόσκοπ της Πρετόρια».

«Στον τόπο του εγκλήματος βρήκαμε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, ενώ ο 26χρονος συνελήφθη και ανακρίνεται», δήλωσε στο Reuters η εκπρόσωπος της αστυνομίας Katlego Mogale αποφεύγοντας να κατονομάσει τον ύποπτο ή να δώσει άλλες λεπτομέρειες για την υπόθεση .

Εξαιτίας της υψηλής εγκληματικότητας στη Νότιο Αφρική  (ένας από τα υψηλότερα ποσοστά παγκοσμίως) πολλοί ιδιώτες κατέχουν όπλα για να αμυνθούν κατά πιθανών εισβολέων - διαρρηκτών.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης