Επιτέλους κ. Μητσοτάκη: Εγκαταλείψατε τις κοκορομαχίες και εκπονήστε ένα ρεαλιστικό σχέδιο ανάπτυξης και ανακούφισης για την χώρα

Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει άμεσα να εκδιώξει όλους τους επικοινωνιακούς του συμβούλους. Η τακτική της "ίσης αντιμετώπισης" του Τσίπρα ώστε να φαίνεται η μεταξύ τους διαφορά μπορεί να έχει αποτελέσματα για τα καφενεία της χώρας (όσα έχουν απομείνει...), δεν έχουν όμως καμία σημασία για την πορεία της χώρας και τις ζωές των ανθρώπων.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να προχωρήσει σε δυο κινήσεις. Την πρώτη την είπε απρόσμενα στον επίλογο του στη Βουλή στην δήθεν συζήτηση για την δήθεν διαπλοκή: "Δεν θα σας παρακολουθήσω άλλο στον κατήφορο που έχετε πάρει" ήταν η αποστροφή του λόγου του. "Θα ασχοληθώ με την ανόρθωση της χώρας και τις ελπίδες των πολιτών και όχι με τις ανούσιες αντιπαραθέσεις που οργανώνετε".

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φαίνεται το κατάλαβαν! Απομακρυνθείτε εντελώς κύριοι της αντιπολίτευσης από τις στημένες συγκρούσεις που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα καφενεία της χώρας. Αφήστε τους ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΥΣ όπως ο πυγμάχος στην μέση του ριγκ χωρίς κανέναν απέναντί του! ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΕ από συζητήσεις που καταλήγουν σε φθηνό υβρεολόγιο. Να μην διεξάγετε κανένα διάλογο του τίποτα στη Βουλή των 153 ανύπαρκτων yesman.

Ακόμα και στα τηλεπαράθυρα να μην στέλνετε βουλευτές κόντρα στους ψευδόμενους του ΣΥΡΙΖΑ. Αφήστε τους μόνους να εκτίθενται στον ανώνυμο πολίτη που ενώ ζει Γολγοθά του μιλούν για Ανάσταση. Με λίγα λόγια φύγετε μακρυά τους γιατί ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΙΔΙΟΙ.

Αυτή πρέπει να είναι η πρώτη κίνηση του κ. Μητσοτάκη αλλά δεν αρκεί. Πρέπει να συμπληρωθεί με μια δεύτερη που είναι η συνεχής κατάθεση προτάσεων για την ανακούφιση της κοινωνίας. Τι περιμένετε κύριοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού από το να καταθέσετε ακόμα και από κοινού, σχέδια νόμου που να λυτρώνουν τους πολίτες και για τα οποία οι της τρόικας δεν έχουν καμία αντίρρηση;

Γιατί δεν... ΚΥΒΕΡΝΑΤE στη θέση του αποτυχημένου ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνοντας την κοινωνία κάθε φορά για το τι φέρνετε στην Βουλή; Περισσότερο από ποτέ οι Έλληνες πολίτες έχουν ανάγκη να ακούσουν μέτρα ΥΠΕΡ της ζωής τους και όχι ανταλλαγή ύβρεων για να διαφανεί "ποιος την είπε καλύτερα στον άλλον" μεταξύ Τσίπρα και πολιτικών αρχηγών.

Μπορείτε κ. Μητσοτάκη, κ. Θεοδωράκη, κυρία Γεννηματά; Μπορείτε να μιλήσετε για τις ζωές των ανθρώπων και όχι για το αν ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ψεύδονται ή έχουν αποτύχει; Γιατί ΟΛΟΙ στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ψεύδονται και έχουν αποτύχει δεν χρειάζεται να τους το λέτε το βιώνουν κάθε μέρα. Για τις ζωές τους κάποια καλή ιδέα έχετε; 

                 ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης