Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι(ΦΩΤΟ)

Επεισόδιο με πυροβολισμούς, έναν νεκρό και έναν τραυματία σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Marousi1Marousi2

Μια παρεξήγηση η οποία ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο και εξελίχθηκε σε έναν άγριο καβγά έξω από αυτό ήταν η αφορμή της φονικής συμπλοκής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των νεαρών διασκέδαζε στο club όταν λίγο πριν από τις 4 ξεκίνησε ένας διαπληκτισμός ο οποίος μεταφέρθηκε στην είσοδο του μαγαζιού όπου τους περίμενε μια άλλη παρέα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε για να τους μεταφέρει στον «Ερυθρό Σταυρό», ωστόσο ο ένας κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, εξαιτίας τραύματος στον λαιμό. Ο έτερος, 23 ετών, ελληνικής καταγωγής νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

marousi_2marousi_pirovolismoi



Στο σημείο του επεισοδίου εντοπίστηκαν κάλυκας από σφαίρα 9 χιλιοστών και ένα πυροβόλο όπλο.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για να διαπιστωθούν τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι συμμετέχοντες στο περιστατικό ήταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο και βγήκαν έξω και ξεκίνησε ο καβγάς.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης