Δεν υπάρχει ανεξάρτητος που θα δώσει ψήφο στον Σαμαρά

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές (23) που κατευθύνονται προς την αρνητική ψήφο είναι οι κκ. Π. Τατσόπουλος, Β. Καπερνάρος, Οδ. Βουδούρης, Κ. Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Θ. Παραστατίδης, Γ. Κασαπίδης, Π. Μουτσινάς, Ι. Κουράκος, Θεοδώρα Τζάκρη, Μ. Μπόλαρης, Σπ. Λυκούδης, Β. Πολύδωρας, Β. Οικονόμου και Ραχήλ Μακρή.

Στο «όχι» ενδέχεται να προστεθεί και ο πρώην χρυσαυγίτης και νυν ανεξάρτητος βουλευτής κ. Χρ. Αλεξόπουλος (ο έτερος ανεξάρτητος διαγραφείς χρυσαυγίτης κ. Ευστ. Μπούκουρας είναι προφυλακισμένος) αν παραστεί στην ψηφοφορία.

Από τους υπόλοιπους ανεξάρτητους ο κ. Γ. Νταβρής έχει δηλώσει «ωσεί παρών» αφήνοντας ανοιχτό να απέχει από την ψηφοφορία.

Στο «παρών» φέρονται να προσανατολίζονται ο προερχόμενος από το ΠαΣοΚ κ. Χρ. Αηδόνης και η προερχόμενη από την ΔΗΜΑΡ κυρία Κατερίνα Μάρκου, ενώ «παρών» έχει δηλώσει ότι θα ψηφίσει και ο κ. Γρ. Ψαριανός. Δεν έχει δώσει κάποιο δείγμα γραφής σχετικά με το τι θα πράξει ο κ. Μ. Ανδρουλάκης, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και η στάση που θα τηρήσει η προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ κυρία Μίκα Ιατρίδη.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης