Όταν ο Ολυμπιακός, κορυφαία ομάδα της χώρας, δυο φορές δεν σεβάστηκε καθόλου την ιστορία του

Ο Ολυμπιακός είναι μακράν ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της χώρας με τους περισσότερους φίλους. Και είναι, διότι είναι ο μόνος αθλητικός σύλλογος που πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου. Ωστόσο ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο είναι μια λέρα. Βρωμάει από πάνω μέχρι κάτω.

Ας θυμηθούμε την εποχή της παράγκας. Ο Ολυμπιακός έστηνε όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα. Όχι μόνο τα δικά του. Έστηνε και τα παιχνίδια ΟΛΩΝ των άλλων. ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κ.α. ζούσαν μια ζοφερή πραγματικότητα που δεν μπορούσαν να την αλλάξουν. Επειδή αγαπώ το ποδόσφαιρο, έχω παίξει, το έχω απολαύσει, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χυδαιότερο. 

Να πηγαίνω στο γήπεδο ως θεατής και να ξέρω από πριν το αποτέλεσμα μέσω στημένης διαιτησίας. Τα ήξερα μόνο εγώ; Τα ήξεραν ΟΛΟΙ. Ο Ολυμπιακός κατέστρεφε συνειδητά το πιο όμορφο άθλημα στην χώρα και κανείς δεν μπορούσε να το διορθώσει. Τέτοια κτηνωδία.

Ερχόμαστε στο σήμερα. Πάλι ο Ολυμπιακός είναι πίσω από τον χουλιγκανισμό. Η σύλληψη δεκάδων οπαδών του για την δολοφονία του αστυνομικού σοκάρει. Δείτε: 

- Στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" κάτω από τους VIPS τρομάρα τους, είχαν δώσει αίθουσα στους χούλιγκανς να αποθηκεύουν μολότοφ, μαχαίρια, ρόπαλα, φωτοβολίδες, πιθανόν και ναρκωτικά. Από εκεί εξορμούσαν για να χτυπούν, να καίνε και να δολοφονούν.

- Οι επικεφαλής των χούλιγκανς ήταν υπάλληλοι του Ολυμπιακού και του... Δήμου Πειραιά, στην πραγματικότητα σε αργομισθίες. Είχαν διαπιστεύσεις για να κυκλοφορούν ελεύθεροι στο γήπεδο και όλα δείχνουν ότι μέσα κι έξω από αυτό διακινούσαν και ναρκωτικά. Στις καντίνες έξω από το γήπεδο έπαιρναν "προστασία".

- Απίστευτο αλλά έτσι έγινε. Μετά την δολοφονία στου Ρέντη, οι ηγέτες των χούλιγκανς έφυγαν από τον χώρο με... αυτοκίνητα παικτών του Ολυμπιακού και το λεωφορείο της ομάδας και επέστρεψαν στο "Καραϊσκάκη".

Ο Ολυμπιακός οφείλει χωρίς να κρύβεται να καθαρίσει την θέση του. Δηλαδή να αποκλείσει από τις τάξεις του τους οργανωμένους δολοφόνους και να μας εξηγήσει γιατί τόσα χρόνια ενώ αυτοί έκαιγαν και σκότωναν όχι μόνο δεν πήρε μέτρα εναντίον τους αλλά τους προσλάμβανε κιόλας. 

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης