Παππάς: Όσοι δεν πάρουν τηλεοπτική άδεια ας εκπέμπουν από την... Κύπρο

"Aν κάποιος θέλει να εκπέμψει από την Κύπρο δορυφορικά, δεν υπάρχει πρόβλημα». Δήλωση Ν. Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες για τις οποίες δηλώνει ότι η διαδικασία ξεκινά αμέσως. "Δεν υπάρχουν άδειες οπότε μιλάμε για καινούργιες. Ο διαγωνσισμός θα γίνεται για μια άδεια κάθε φορά" εξηγεί.

Το θέμα το επισπεύδουν παρά το γεγονός ότι είπαν του κόσμου τα ψέματα, (τα κανάλια έχουν ενημερότητες παντού, σε όλη την Ευρώπη αντίστοιχα ΕΣΡ ελέγχουν τις διαδικασίες,) ενώ δεν λέχουν εξηγήσει τι; 1.500 πολύσεις που έρχονται.

Δημοσιέυματα φέρνουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Μαρινάκη να ζητά άδεια έχοντας διαθέσιμα 50 εκατ. ευρώ, ενώ άγνωστο είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να υπάρξει πάγωμα της διαδικασίας με δικαστικές προσφυγές.

Για το ενδεχόμενο να κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο το Συμβούλιο της Επικρατείας, ο κ. Παππάς μιλωντας στα "Παραπολιτικά" (εφημερίδα του Μαρινάκη...), παρατηρεί πως «αν ο συνταγματικός νομοθέτης ήθελε ρητά και αποκλειστικά η αρμοδιότητα αδειοδότησης να ανήκει στο ΕΣΡ, δεν θα είχε παρά να την αναφέρει στο ίδιο εδάφιο που αναφέρει τα πρόστιμα και τις διοικητικές κυρώσεις, στο Άρθρο 15 του Συντάγματος».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης