Μεταθέτουν χρονικά το ψαλίδι ΟΛΩΝ των συντάξεων και τους πλειστηριασμούς ΟΛΩΝ των ακινήτων

Απελευθερώνονται όλα τα δάνεια ακόμα και αυτά της πρώτης κατοικίας. Μόνη άμυνα - όπως έγκαιρα έχει γράψει το molonoti.gr - ο νόμος Κατσέλη για όσους ενταχθούν. Πρόκειται για την μεγαλύτερο έγκλημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει πάρει τις διαστάσεις τρόμου που έχει, επείδή η ελληνική πλευρά δέχτηκε ενάμισι χρόνο παράταση για πώληση κόκκινων δανείων στα funds, (αντί για τρία που ζητούσε).

Μέσω τέυοιων παρατάσεων κρύβουν τα σκουπίδια τους κάτω από το χαλί. Παράταση στο ψαλίδι των παλαιών συντάξεων για να μην φανεί ότι "κουρεύονται", παράταση και στα δάνειa για να μην φανεί ότι δεν προστατεύονται καθόλου. Στόχος να παραπλανήσουν την ελληνική κοινωνία σήμερα, αύριο... έχει ο Θεός.

Άλλωστε, ο Έλληνας δεν ανησυχεί αν δεν φτάσει ο δικαστικός επιμελητής στην πόρτα του ή δεν εισπράξει κομμένη τη σύνταξη...

Πρόκειται για φοβερής κοινωνικής έντασης σκληρά μέττρα που ούτε ο Σαμαράς δεν τόλμησε να πάρει και αν τα έπαιρνε θα έπεφτε σε 24 ώρες.

Στα κόκκινα δάνεια πήραν ένα χρόνο παράτασης, εφόσον θα πωλούνται από 1.1.2018 και όχι από 1.1.2017 που δέχονταν οι δανειστές –δεδομένου και ότι το σύστημα αυτό δεν θα μπορούσε τεχνικά να είναι έτοιμο για να στηθεί και  να λειτουργήσει πριν τα τέλη του 2016 ή τις αρχές του 2017.

Στο μεταξύ ξαναζούμε μέρες του 2015 με το κράτος να μαζεύει ακόμα και από νοσοκομεία ταμειακά διαθέσιμα (για να πληρωθούν συντάξεις και μισθοί). Φυσικά ούτε ένα ευρώ δεν δίνεται για αποπληρωμή των ΕΣΠΑ ενώ τα μεγάλα οδικάέργα έχεουν διασωθεί γιατί πληρώνονται απευθείας από την ΕΕ! 

Η χώρα καταστρέφεται με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης