Καλύπτοντας τις αντιαισθητικές εικόνες στα πακέτα τσιγάρων

Στην μάχη κατά του καπνίσματος που όντως ευθύνεται για εκατομμύρια θανάτους και ασθένειες κάθε χρόνο, αποφασίστηκε να υπάρξουν μέτρα πάσης φύσεως. Εκτός από την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους και την υπερφορολόγηση, είχαμε και μηνύματα - εικόνες πάνω στα πακέτα.

Η αρχή έγινε με την φρασούλα "το κάπνισμα κάνει κακό στην υγεία" στο κάτω μέρος του πακέτου. Στη συνέχεια έγινε αγριότερο: "Το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο", μαζί με μικρές εικόνες. Και τώρα έχουμε τις ΜΕΓΑΛΕΣ σκληρές εικόνες όπου στα πακέτα των τσιγάρων υπάρχουν μεγάλες εντελώς αντιαισθητικές φωτογραφίες.
Πώς αμύνεται η καπνοβιομηχανία αλλά και οι καπνιστές; Με την κυκλοφορία... άδειων πακέτων (κάτι σαν ταμπακιέρες), τα οποία εξωτερικά είναι εντελώς λευκά ή ακόμα καλύτερα έχουν χαριτωμένες εικόνες όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.
Η χρήση είναι απλή: Αγοράζεις ένα πακέτο τσιγάρα από το περίπτερο με τις συνήθεις πια σκληρές εικόνες και βάζεις αυτό το πακέτο, ολόκληρο μέσα στο... άδειο πακέτο, όχι δηλαδή μόνο τα τσιγάρα όπως στην κλασική ταμπακιέρα.
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης