ΕΕΣ: Παρασκήνιο και κακοήθειες λίγο πριν την κάλπη

Κάποιος στον Ερυθρό Σταυρό φαίνεται να δημιούργησε ένα πλαστό (!!!) “site” με τίτλο samariteslarissas.gr κάνοντας από εκεί βρωμερές αναρτήσεις εις βάρος Εθελοντών που αντιδρούσαν σε πράξεις της νέας διοίκησης.
Όταν μέλος του τότε Περιφερειακού Διοικητικού Συμβουλίου της Λάρισας  έστειλε μήνυμα διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Σάρρο με έκπληξη άκουσε ότι δεν γνώριζαν την ύπαρξη του.
Το “site” όμως ανοίχτηκε στην Αθήνα, έγιναν δώδεκα (12) είσοδοι από την Αθήνα και μια (1) από την Πτολεμαΐδα.

Σήμερα, λίγες μόνο ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την εγγραφή νέων μελών, κάνουν μαζικές εγγραφές καλύπτοντας τα 20€ που αντιστοιχούν στην εγγραφή και την ετήσια συνδρομή μέλους με κεφάλαια από άγνωστες πηγές.

Μεταξύ των Εθελοντών του Ε.Ε.Σ. κυκλοφορούν φήμες ότι στηρίζεται από φαρμακευτικές εταιρίες με τις οποίες υπάρχει στενή σχέση. 

Ο κ. Ν. Οικονομόπουλος πρώην πρόεδρος το ΕΕΣ σχολιάζει: "Κάποιοι μεθοδεύουν λοιπόν επιθέσεις εναντίον οποιουδήποτε τους ξεμπροστιάζει ή έχει διαφορετική άποψη από αυτούς μέσα από ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςΛασπολογούν, ψεύδονται, διασύρουν υπολήψεις και βγάζουν παραπλανητικές ανακοινώσεις. Την ίδια στιγμή παριστάνουν τους αδιάφθορους και τους αναμορφωτές του Ερυθρού Σταυρού". 

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης