Το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών είναι απολύτως προβλέψιμο - Μια γεύση μας δίνει η δημοσκόπηση της Marc

Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει πολιτικά στην Ελλάδα εν όψει των επερχόμενων εκλογών όποτε και αν γίνουν αυτές. Μητσοτάκης και ΝΔ κυριαρχούν και τίποτε δεν απειλεί την αναμενόμενη πλέον νίκη τους. 

Οι κραυγές ότι δήθεν ο Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να πάει στις εκλογές γιατί καταστρέφει τη χώρα, ή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει μεγάλη νίκη και θα είναι πρώτο κόμμα, πέρα από την προσβολή στον κοινό νου, αναδεικνύουν βασικές αιτίες που κυριαρχεί ο Μητσοτάκης. Πιστεύουν πραγματικά οι της αντιπολίτευσης ότι με τερατολογίες και ύβρεις θα πείσουν τους πολίτες ότι αξίζουν να κυβερνήσουν τη χώρα;

Μάλιστα, όσοι τους προειδοποιούμε ότι θα χάσουν και πάλι με δική τους ευθύνη, μας βαφτίζουν δεξιούς και ότι άλλο σκεφτούν. Το μόνο που δεν σκέφτονται είναι οι δικές τους ευθύνες. Αυτοί είναι που έχουν καταφέρει για πολλούς Έλληνες πολίτες, "ο Μητσοτάκης να είναι η σιγουριά για τη χώρα", με τους ίδιους να μην εκπροσωπούν τίποτα συγκεκριμένο.

Δείτε λοιπόν την τελευταία δημοσκόπηση της αξιόπιστης Marc που είναι αντίστοιχη και άλλων δημοσκοπήσεων: Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 32,5% έναντι 22,5% του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή έχουμε διαφορά 10%. Και οι δυο με ανοδική τάση.

Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με 12,8%, με μειωμένο ποσοστό, εξ αιτίας της κακής αντιπολίτευσης Ανδρουλάκη όπως έγραψα σε πρόσφατο άρθρο μου. Ακολουθούν, το ΚΚΕ με 5,4%, η Ελληνική Λύση με 4,6%, το ΜέΡΑ25 με 2,9%, οι Έλληνες για την Πατρίδα με 2,1%, η Εθνική Δημιουργία με 1,4%, άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 3,4%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 12,4%.

Όπως έχω ξαναγράψει ο κ. Μητσοτάκης θα ξανακερδίσει την αυτοδυναμία διότι ενισχύει οικονομικά τους πολίτες, δεν ψεύδεται, η χώρα έχει διεθνές κύρος, συμφωνείς ή διαφωνείς έχει σχέδια κ.ο.κ. Επιπλέον δεν έχει και αντιπολίτευση.
 
                                   ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης