Ο Κασσελάκης δεν είναι μόνο γραφικός. Είναι πια και επικίνδυνος

Στην αρχή πολλοί συμφωνήσαμε ότι ο Κασσελάκης είναι γραφικός και ταιριάζει περισσότερο στο Δελφινάριο παρά στην πολιτική. Τώρα έχουμε πάει ένα βήμα παραπάνω: Ο Κασσελάκης είναι ένα επικίνδυνο δημόσιο πρόσωπο που καθημερινά δηλητηριάζει τον δημόσιο βίο της χώρας με ασυναρτησίες, τερατολογίες, χυδαία συνθήματα και χολή.

Δεν είναι πια γραφικός. Είναι διαβρωτικός. Και αυτό μεταφέρεται στην ελληνική κοινωνία γοργά. Θυμίζω ότι στις εποχές της κρίσης, ουκ ολίγοι ψηφοφόροι έδωσαν 7,5% στους πορτιέρηδες της Χρυσής Αυγής, 11% στον τερατολόγο Καμμένο, 4,5% στον εκπρόσωπο της καζούρας Λεβέντη. Θυμίζω ότι ο Σώρρας είχα ανοίξει σε όλες τις πόλεις γραφεία ενώ διαδήλωναν υπέρ του χιλιάδες πολίτες με πλακάτ και πανό.

Υποστηρίζω δηλαδή ότι υπάρχει στην χώρα ένα ποσοστό πολιτών που ψηφίζει τιμωρητικά εναντίον αυτού που κυβερνά χωρίς να αξιολογεί ή να ενδιαφέρεται που δίνει την ψήφο του. Αρκεί να τιμωρεί. Έτσι ο κ. Κασσελάκης ότι μπούρδα και να λέει, γιατί λέει μόνο μπούρδες και ύβρεις, δεν ανησυχεί. Υπάρχει κοινό και θα δει στις ευρωεκλογές το ποσοστό του.

Εκείνο που κάνει ακόμα χειρότερη την περίπτωση Κασσελάκη είναι α) Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ που είτε τον ανέχονται, είτε γίνονται όμοιοι του, βγαίνοντας να υπερασπιστούν τον λεκτικό βόθρο που εκφωνεί κάθε φορά β) Τα ανίκανα ΜΜΕ που καθημερινά δίνουν ατελείωτο χρόνο για να τον υπέρ προβάλουν ότι αθλιότητα και να λέει. 

Τέλος πρέπει να ειπωθεί ότι ο διαβρωτικός Κασσελάκης βρίσκει μιμητές παντού - ένα παράδειγμα η Ακρίτα - και όλα γίνονται χειρότερα.

(ΥΓ: Δεν έχει νόημα να απαρριθμήσω μια μια τις συκοφαντιες και τα ψεύδη Κασσελάκη. Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του αραδιαζει σωρεία από αυτές).

                                           ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης