Σύλληψη χρυσαυγίτη στον Πειραιά - Μπαράζ μέτρων εναντίον τους

Ένας 27χρονος, μέλος της Χρυσής Αυγής που υπήρξε και οδηγός του Μιχαλολιάκου, συνελήφθη μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο και την κατοικία του στον Πειραιά.

Ένα αεροβόλο πιστόλι, δύο μεγάλες κροτίδες και ένα στιλέτο τύπου πεταλούδα βρέθηκαν σε ελέγχους που πραγματοποίησε η αστυνομία στην οικεία και το αυτοκίνητο 26χρονου, μέλους της Χρυσής Αυγής.

Η αστυνομική έφοδος έγινε κατά διάρκεια έρευνας που διενεργείται την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά από την ΕΛ.ΑΣ. Η έρευνα δεν σχετίζεται με τη δολοφονία στο Κερατσίνι αλλά δεν διευκρινίζεται και σε τι αφορά.

Στο μεταξύ το πολιτικό σύστημα παίρνει νομοθετικά και άλλα (πρόσθετα) σκληρά μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής. Αναμένεται μαζική επίθεση εναντίον της. Η περίοδος ανοχής τελείωσε. Γερμανική εφημερίδα γράφει :

"... Με τρόμο παρακολουθούσε η συντηρητική Νέα Δημοκρατία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά τις δημοσκοπήσεις που καταδεικνύουν την άνοδο των Νεοναζί. Η Νέα Δημοκρατία ήλπιζε για καιρό ότι θα μπορούσε να ξανακερδίσει τους ψηφοφόρους που στράφηκαν δεξιά εάν δεν αντιμετώπιζε με σκληρότητα την νεοναζιστική Χρυσή Αυγή.

Μετά τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα ο Σαμαράς και η κυβέρνηση του δεν μπορούν πια να χώσουν το κεφάλι τους στην άμμο...".

Πηγή: 
http://molonoti.gr με πληροφορίες από το Βήμα

Δείτε επίσης