Νέο μακελειό στην Αμερική - Πέντε νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών

ΗΠΑ, Σιατλ. πυροβολισμοι, νεκροι,

Νέο μακελειό στην Αμερική, αυτή τη φορά στο Σιάτλ. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ σε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Φέντεραλ Γουέι 32 χιλιόμετρα νότια του Σιάτλ.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ανάμεσα στα θύματα, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, είναι και ο ύποπτος, μετά από ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο συγκρότημα κατοικιών Pinewood Apartments της περιοχής Φέντεραλ Γουέι, εντόπισε δύο τραυματίες στο πάρκινγκ του κτιρίου. Ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί τη στιγμή που οι αστυνομικοί είχαν προστρέξει προς βοήθειά του. Από την ανταλλαγή των πυρών με τους άντρες της αστυνομίας, ο δράστης έπεσε νεκρός.

Αργότερα  εντοπίστηκαν νεκροί και δύο άλλοι άνδρες στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, ενώ μετά από έρευνα της αστυνομίας στο συγκρότημα, βρέθηκαν νεκροί δύο ακόμη άνθρωποι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, σε διαφορετικά διαμερίσματα. Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει ακόμη αν η γυναίκα έπεσε θύμα κατά λάθος.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση σχετικά με τα κίνητρα της επίθεσης, η οποία έγινε στις 21.30 (τοπική ώρα) της Κυριακής, ωστόσο εκτιμάται ότι ο άγνωστος πυροβόλησε τουλάχιστον δεκαπέντε φορές.

Σε ανακοίνωσή της ωστόσο αναφέρει πως, μετά από έρευνα, δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος δράστης που να παραμένει ασύλληπτος.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης