Μια άδεια πτέρυγα φυλακών για Μιχαλολιάκο και Λαγό

Ένα άδειο κτίριο - παλιό υφαντουργείο που εργάζονταν φυλακισμένες - άνοιξε για να δεχθεί Μιχαλολιάκο και Λαγό. Στο εν λόγω κτίριο σε ένα κελί κοιμήθηκαν μαζί. Πώς ήταν η πρώτη τους μέρα;

Όπως γράφει η "Καθημερινή", ο Μιχαλολιάκος μέχρι να ολοκληρωθούν τυπικά όλες οι διαδικασίες καθόταν στο αρχιφυλακείο βλέποντας τηλεόραση και επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τους δικούς του εκτός Κορυδαλλού.

Το πρωί της Παρασκευής έκανε μπάνιο και στην πρώτη του συνάντηση με τη διευθύντρια των φυλακών ζήτησε να του φέρουν όλο το σώμα των εφημερίδων, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό. O δε Λαγός ζήτησε, αν μπορούν, να του φέρουν όργανα για να κάνει γυμναστική.

Την ίδια ώρα, έξω από τις φυλακές, ο Ηλίας Κασιδιάρης, έπειτα από δηλώσεις στις κάμερες, ζήτησε να μιλήσει κατ’ ιδίαν με σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Ηθελε να ενημερωθεί για το πόσο τα αυστηρά επισκεπτήρια εφαρμόζονται και σε άλλους «επώνυμους» κρατουμένους. Ζήτησε να προσέχουν ιδιαίτερα τον Νίκο Μιχαλολιάκο, φτάνοντας στο σημείο να εκφράσει φόβο ακόμα και για βομβιστική επίθεση στο κτίριο όπου κρατούνται οι της Χ.Α.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης