Ταραντίνο : «Ήρθε η ώρα να τελειώσει το σόου»

Ο Κουέντιν Ταραντίνο μοιράστηκε με τους θαυμαστές μια απογοητευτική είδηση όσον αφορά τη δέκατη και τελευταία ταινία του.

Μετά τη συγγραφή του σεναρίου και τη σκηνοθεσία εννέα φιλμ, ο δημοφιλής σκηνοθέτης αποκάλυψε τα σχέδιά του για ολοκλήρωση της καριέρας του μετά την κυκλοφορία της δέκατης ταινίας επικαλούμενος την επιθυμία να σταματήσει να σκηνοθετεί με έναν όγκο δουλειάς για τον οποίο μπορεί να είναι υπερήφανος. «Ασχολούμαι με αυτή τη δουλειά πολλά χρόνια τώρα. Συγκεκριμένα 30. Ήρθε η ώρα να τελειώσει το σόου», δήλωσε στο CNN. 

Όσον αφορά την τελευταία κινηματογραφική του δουλειά, ο ίδιος ανέφερε ότι έχει μερικές ιδέες: από την τρίτη ταινία «Kill Bill» ή ένα γουέστερν, μέχρι και φιλμ τρόμου ή κωμωδίας. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο, σχεδόν τίποτα δεν είναι βέβαιο, το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η ταινία θα έχει πρωτότυπο σενάριο.

Κι ενώ αυτή του η ανακοίνωση ίσως να απογοήτευσε τους πιο πιστούς θαυμαστές, όμως ο Ταραντίνο είπε ότι δεν θα αποχωρήσει σύντομα καθώς θα αφιερώσει πολύ χρόνο για να παρουσιάσει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Μέχρι τότε, έχει δώσει πολύ υλικό για την πορεία του στον κινηματογράφο μέσα από το νέο του βιβλίο Cinema Speculation. Επιπλέον, ο σκηνοθέτης έχει γράψει και σχεδιάζει να σκηνοθετήσει μια μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Μερικοί εικάζουν ότι αυτή θα αποτελεί spinoff της ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης