Στον αέρα ο εξάστερος μπασκετικός Παναθηναϊκός

Σοκ και στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, την ισχυρότερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία 15 χρόνια με 6 τίτλους! Μετά την αποχώρηση Βαρδινογιάννη από το ποδόσφαιρο ήρθε η σειρά του μπάσκετ Με συνέντευξη Δ Γιαννακόπουλου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκίνησε την τοποθετήσή του ως εξής: «Δεν είναι ευχάριστο αυτό που έχω να πω. Το 1987 η οικογένειά μου ανέλαβε το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Μέχρι το 2002 η διαχείριση ήταν στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Από το 2002 πέρασε στα χέρια του κύριου Θανάση Γιαννακόπουλου. Ψάξαμε την τελευταία διετία για αγοραστή, δεν βρήκαμε και αποφάσισα να βγω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο, σε μια πολύ δύσκολη για την εποχή επίπεδα, γιατί ήταν δεδομένη η αγάπη της οικογένειάς μας».

Φανερά εκνευρισμένος και συγκινημένος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνέχισε: «Οταν το καλοκαίρι ζήτησα από τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του να πάρω στα χέρια μου τα οικονομικά, τα στοιχεία που μου δόθηκαν ήταν ψεύτικα. Σήμερα πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και είδα την πραγματική εικόνα. Σας λέω λοιπόν ότι ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πολλά λεφτά, πολλούς μισθούς και δεν μίλησα ποτέ γι αυτό! Υπάρχουν αποδείξεις, δεν είναι ενδείξεις, αλλά αποδείξεις και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε τις θελήσει... Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησε η διοίκηση του Θανάση Γιαννακόπουλου».

Και συνέχισε, λέγοντας το «αντίο»... «Πολλοί από 'σας κάνατε ανελέητο πόλεμο στη νέα προσπάθεια και σε εμένα και στην ΚΑΕ και πολλοί με κατηγόρησαν ότι έδιωξα τον Ομπράντοβιτς, αλλά είναι ώρα να ακουστεί η αλήθεια. Είμαι 38 ετών, έχω δυνάμεις για να παλέψω, αλλά δεν δέχομαι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Δυστυχώς, όσο κι αν θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό! Ας έρθει ο κύριος Θανάσης Γιαννακόπουλος να πάρει τις μετοχές κι αν δεν τις θέλει τις επιστρέφω στον Ερασιτέχνη όπου ανήκουν. Οποιος ενδιαφέρεται είμαι εδώ να τις παραχωρήσω, δωρεάν βεβαίως».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης