Λόγω των εκλογών αναβολές και ματαιώσεις εκδηλώσεων και εκθέσεων

Την αναβολή ή ματαίωση εκδηλώσεων, παραστάσεων και εκθέσεων έφερε η διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών την Κυριακή 25 Ιανουαρίου. 

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ανακοίνωσε ότι λόγω εκλογών αναβάλλονται οι εξής εκδηλώσεις:

  • 22/1: ΜEGARON PLUS, «Η πολιτική του Ανθρώπου: Υποσχέσεις και κίνδυνοι», διάλεξη της Anne Phillips. Νέα ημερομηνία: 23 Απριλίου 2015.
  • 24/1: ΓΕΦΥΡΕΣ, «Καντάδες και Αρέκιες από τα Επτάνησα». Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί προσεχώς.
  • 26/1: ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ, «Νίκος Καρύδης, συνθέτης». Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Παράλληλα, ματαιώνονται οι παραστάσεις του «Γύρου του κόσμου σε ογδόντα μέρες» που είχαν προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.

Το Εθνικό Θέατρο ανακοίνωσε ότι οι σκηνές του δεν θα λειτουργήσουν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, λόγω των εθνικών εκλογών.

Παράλληλα, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξής παραστάσεις: Σρεκ, το μιούζικαλ (Κεντρική Σκηνή), Συγχώρεσέ με (Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»), Το αστέρι της Λιλιπούπολης (Θέατρο Rex) και Κρίμα που είναι πόρνη (Θέατρο Χώρα). 

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις Ένας άνθρωπος για όλες τις εποχέςΜυστικοί αρραβώνες και Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα Φον Καντ.

Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες ξεναγήσεις στην έκθεση «Ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος πριν από τον El Greco» στο Βυζαντινό Μουσείο.

Μία από τις εκθέσεις της οποίας τα εγκαίνια μετατέθηκαν για την άνοιξη είναι «Η Αποθέωση του Τοπίου. Ζωγραφική 2010-2014» του Παναγιώτη Τέτση, στοΊδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη.

Τα εγκαίνια είχαν προγραμματιστεί για τις 21 Ιανουαρίου, αλλά μετά από παράκληση του ιδίου αναβάλλονται λόγω της εκλογικής περιόδου και μετατίθενται για τον Μάιο, οπότε θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της τελευταίας δουλειάς του καταξιωμένου ζωγράφου.

Τέλος, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ανακοίνωσε πως οι προγραμματισμένες συναυλίες για την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Μουσικό Χωριό στη Στέγη», μεταφέρθηκαν την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης