Υπόθεση ΕΡΤ : Υποψία για... ντου στην Αγία Παρασκευή αυτό το Σαββατοκύριακο

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους εγαζόμενους στην ΕΡΤ. Παράλληλα αθόρυβα ετοιμάζουν την επέμβαση στο Μέγαρο της Αγίας Παρασκευής, πιθανότατα αυτό το Σαββατοκύριακο (βοηθά η αργία του τριημέρου). Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, αδικημένοι, απλήρωτοι, χωρίς να τους έχουν δώσει αποζημιώσεις και επιδόσεις απολύσεων, διαισθάνονται ότι επέρχεται η τελική σύγκρουση.

Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν ότι η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας, καθώς σταματά να λειτουργεί και ο δεύτερος δορυφόρος Astra που χρησιμοποιούσαν για τη μετάδοση του προγράμματος, για πάνω από τέσσερις μήνες.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τα καταφέρουν. Κρατήστε τα ραδιόφωνά σας συντονισμένα στη συχνότητα των μεσαίων. Επικοινωνήστε με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ που βρίσκονται στην περιοχή σας», αναφέρεται σε σχετική  ανακοίνωση.

Εξάλλου, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν τους πολίτες να συντονιστούν με το ertopen.com, το thepressproject.gr, αλλά και όποιο άλλον ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα διαδικτυακά.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης