Το απίθανο υβρεολόγιο κατα Πελεγρίνη και το Θέατρο Αρβανιτόπουλου (και λοιπών)

Οι ύβρεις και το λεκτικό λιντσάρισμα κατά του πρύτανη Αθηνών Πελεγρίνη, δεν έχει προηγούμενο. Ατάλαντοι, εξυπνάκηδες, σχολιογράφοι της χολής, οι ξερόλες του Διαδικτύου, τον βομβαρδίζουν σε μια επίθεση ανθρωποφαγίας που τελειωμό δεν έχει. 

Τώρα βρήκαν ότι πήγε το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι και έπαιξε σε θεατρική παράσταση. Αν είχε μείνει στο σπίτι του και έπαιζε μπιρίμπα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Θέατρο όμως; Είναι δυνατόν; Αυτός να παίζει θέατρο ενώ τα ΑΕΙ είναι κλειστά; Μέχρι και ο υπουργός Αρβανιτόπουλος τον πάει για... παράβαση καθήκοντος και ο Μητσοτάκης εξέφραζε την λύπη του.
Τώρα πως γίνεται οι πολιτικοί που είναι κορυφαίοι θεατράνθρωποι και υποκριτές, (από καραγκιόζη μέχρι δελφινάριο και από τραγωδία μέχρι Χόλυγουντ), να τους πείραξε η παράσταση ενός άλλου τι να πει κανείς... Αυτοί δεν υποδύονται πότε τον μνημονιακό, πότε τον αντιμηνημονιακό, πότε υπέρ της ΕΡΤ πότε κατά κ.ο.κ.;
Φτάσαμε λοιπόν σε υπόθεση «υπουργού εναντίον πρύτανη» που θα εισαχθεί στα... πινάκια του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπου και το πενταμελές αρμόδιο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο θα κληθεί να ελέγξει την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. Κατηγορία η οποία, δεν μπορεί να στηριχθεί νομικά, ενώ η υπόθεση αυτή που απαιτεί ειδική προ-διαδικασία δεν μπορεί να συζητηθεί σύντομα και είναι πιθανόν να μην τελεσιδικήσει προτού περάσει χρόνος, περίοδος όμως κατά την οποία ο κ. Πελεγρίνης θα έχει ολοκληρώσει τη θητεία του.
Ποιός παίζει θέατρο τώρα; Προφανώς ο υπουργός κ. Αρβανιτόπουλος που ξεκίνησε μια νομική κόντρα που τελικά δεν θαγίνει ποτέ. Για τα μάτια του κόσμου (θεατές).
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης